Újítások a Microsoft Skydrive-jában


Az utóbbi időben a Skydrive leginkább amiatt került a híroldalak élére, hogy azok beszámolhassanak a név kapcsán felmerült jogi vitákról. A Microsoft ezt egy átkereszteléssel - OneDrive - megoldotta, a Windows 8.1 új frissítésével kapcsolatos "szivárgások" azonban újabb funkciókat fedtek fel.

A neowin.net híradásában (ők pedig a liveside.net cikkére hivatkoznak) egy olyan funkciót fedtek fel, amely eddig nem volt látható egyetlen előzetes kiadásban sem: a OneDrive lehetőséget ad arra, hogy egy "co-owner", azaz egy társtulajdonos attribútummal lássuk el a felhő alapú tárhelyen tárolt állományainkat és mappáinkat.

[caption id="attachment_8971" align="alignnone" width="640"]A korai verzióban így néz ki az online együttműködés újabb lépése. / fotó: neowin.net A korai verzióban így néz ki az online együttműködés újabb lépése. / fotó: neowin.net[/caption]

A hírek szerint az új verzióban lehetőség van arra, hogy ezek a társtulajdonosok szerkeszthessék az állományokat, illetve hozzáadjanak vagy töröljenek fájlokat, és az online együttműködés szellemében újabb társtulajdonosokat adhatnak hozzá a meglévő mappáikhoz és állományaikhoz, akik ezt követően a megosztott elemeket saját tárhelyükhöz hozzáadhatják és bárhonnan elérhetővé tehetik.

Hivatalos információval egyelőre nem rendelkezünk arról, hogy pontosan mikor történik meg a váltás, de figyelembe véve azt, hogy a Windows 8.1-ből érkező legújabb build-ekben már a OneDrive márkanév várható, így ez a változás már tavasszal megérkezhet a felhasználókhoz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy igazi klasszikus és több izgalmas újdonság – Heti PS Store megjelenések
Ezúttal is sűrű hetünk volt a PS Store-ban, ahol nem csak a friss címeknek örülhettünk, hanem egy igaz klasszikus felbukkanásának is.
A Wasteland 3 fejlesztője szerint jót tett nekik a Microsoft felvásárlása
Az inXile elmondása szerint több időt és forrást fordíthattak a Wasteland 3 fejlesztésére, hála a Microsoftnak.
Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Legalább a gép ne álljon le!
Tápegységek, PC-k, noteszgépek és kiegészítők kerültek zsákunkba a héten – irány az online vásár!
A vadon élő emlősök nőstényei sokkal tovább élnek, mint a hímek
Egy új tanulmány szerint a vadon élő emlősfajok nőstény egyedei hosszabb életűek, mint a hímek: átlagosan 18,6 százalékkal élnek tovább ugyanazon faj nőstényei. Ez az eredmény...

További tech hírek >>