Uncharted 2: Among Thieves


Bizonyára sokan ismeritek Nathan Drake kalandjait. Aki nem, az most egy kicsit megismerheti…már csak azért is, mert a Las Vegasban megrendezésre került Academy of Interactive Arts and Sciences rendezvényen nem kevesebb, mint tíz díjat zsebelt be a PS3-exkluzív játék.

A Naughty Dog nevű cég elkészítette, majd pedig a Sony piacra dobta kizárólag PlayStation 3-ra 2007. novemberében az Uncharted: Drake’s Fortune-et. Az akció-kalandjáték rövidre zárt története annyi, hogy a főszereplőnk a híres kincsvadász, Sir Francis Drake leszármazottjának tekinti magát.

Drake – azaz a játék főszereplője – jóslatát egy gyűrűre hivatkozva állítja, melynek segítségével felkutatja Sir Francis sírját. A sírban nem holttestet, hanem egy térképet talál, amely a híres aranyvárosba, El Doradoba kalauzolja el.

A kb. 10-12 órás játék alatt tömérdek kaland és akció vár a játékosokra. Sok látványos helyszínt bejárva kell megküzdenünk a kapzsi rosszfiúkkal ahhoz, hogy eljussunk El Dorado kincsekkel teli földjére. Az Uncharted-et kiválóan fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így nem is volt kérdéses a második epizód érkezése.

A várva-várt második rész 2009. októberében jelent meg. Grafikailag igen nehéz feladatnak tűnt felülmúlni az első részt, de a fejlesztőknek mégis sikerült. Olyan látványvilágot varázsoltak elénk, melyről korábban csak álmodni mertünk. A kiváló hangulat, a pörgős és egyben izgalmas játékmenet az Among Thieves alcímet viselő második epizódban is jelen van.

A még hosszabb  szavatosság érdekében a fejlesztők felruházták a játékot egy igen komoly és élvezetes multiplayer móddal is, mely sokszínűségének köszönhetően rengeteg játékost ragad magával napról napra.

Októberben jelent meg a Naughty Dog és a Sony közös akció-kaland játéka, az Uncharted 2, amely az Among Thieves alcímet kapta. A játék iránt igen nagy érdeklődést mutattak a játékosok, így az eladások tekintetében kifejezetten jól szerepelt a PS3-as játék. Több neves külföldi videojátékokkal foglalkozó oldalon, újságban elnyerte a 2009-es év játéka címet.

A napokban a Las Vegasi díjátadón a következő elismerésekben, díjakban részesült: Év játéka, Év kalandjátéka, legjobb rendezés, legjobb művészi rendezés, legjobb animáció, legjobb sztori, legjobb vizuális programozás, legjobb zene, legjobb hang dizájn, valamint legjobb játékmenet.
 
Gratulálunk a játéknak! Ezen a díjátadón egyébként a második legtöbb díjat – 3 darabot – a Batman: Arkham Asylum és a Scribblenauts kapták.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Jön a Xiaomi Mi A3
A sikeres sorozat OLED-panellel, tripla-kamerával és üveg burkolattal újulna meg.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot?
Túl sok gyakorlati értelme nincs a „mi lett volna, ha…” kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak....
Ez a mobil kapja meg elsőként a Qualcomm új csúcsprocesszorát
Az Asus július 23-án mutatja be az új készülékét, amibe a jelenlegi legerősebb Qualcomm-erőforrást pakolják.
Egy lépésben 20%-kal javíthat az akkumulátorokon a Bosch
A Bosch összekapcsolja az elektromos autó akkumulátormenedzselő rendszereit a felhővel, mert a mérnökök szerint így jelentős mértékben javíthatnak az akkuk teljesítményén, illetve...
Valamire készül a Facebook, különleges csapatot épít
A Facebook jelentette be, hogy sikerült a Google-től elcsábítani azt a Jason Toffot, aki a Vine társalapítója volt.

További tech hírek >>