USB falidugasz


Tölts falból!

Akik régóta olvasnak minket, tudják, USB-dugaszból sohasem elég. Egy modern kori ember nem tud kellő USB-portot biztosítani kütyüjei számára, mert vagy kevés van belőlük, vagy elérhetetlen, kényelmetlen helyen vannak. Most már ott lehetnek a konnektor mellett is, vagy akár a helyén.

Lehet, hogy nem véletlen, - bár okságot sem tudok felfedezni a két eset között - de éppen pár nappal ezelőtt láttam kedvenc barkács-oldalamon, hogyan tudnék egy egyszerű konnektorból kis ügyességgel házi USB-töltőt hegeszteni. Sajnos az én térfelemről épp a kis ügyesség hiányzik, bár örülnék neki, ha lenne két felesleges USB-portom a falban, hogy ott tölthessem dolgaimat, ne foglalják a hasznos helyet az amúgy is szűkre szabott laptopon. Lehet, hogy nem kell soká várni, mert a jövő évtől már kapható az előre gyártott fali csatlakozó, melyben ott pihen a két áhított foglalat!

Igaz, ez még olyan háromlyukú, amerikai módi, de gondolom, hamar megjelennek az itthon is használatos darabok, már van is két helyem, ahol lecserélem a dugaszokat! A portok természetesen csak energiaátadásra valók, és csak akkor szívják az áramot, ha csatlakoztatunk hozzájuk valamit, alapesetben csak néznek ki a falból. Igazán jó hír ez azoknak, akik állandóan töltenek valamit (jelentkezem!), de közben használnák is korlátozott USB helyeiket. Az egész 10 dollár alatt van ITT!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[GC 2019] – Jöhetnek a PlayStation-exkluzív játékok PC-re?
A Sony nem zárkózik el attól, hogy a jövőbeli PlayStation-exkluzív játékok akár PC-re is megjelenjenek.
Robotok harcáról készült videókat távolított el a YouTube, mert állatkínzásnak vette azokat
Bár vér nem folyt, a YouTube mégis törölt néhány robotharcról készült felvételt, a platform algoritmusa ugyanis azt érzékelte, állatkínzás folyik.
Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.
Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál
Szeptembertől immár nem csak optikai (FTTH) hálózatán, hanem kábelhálózatán (HFC) is kínál gigabites letöltési sávszélességet biztosító internetelőfizetést a Telekom. A...
[GC 2019] – Lehet, hogy nem lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben
Bár dolgoznak azon, hogy a Cyberpunk 2077 is kapjon többjátékos módot a megjelenés után, ha az nem üti meg a szintet, nem fogják erőltetni.

További tech hírek >>