USB falidugasz


Tölts falból!

Akik régóta olvasnak minket, tudják, USB-dugaszból sohasem elég. Egy modern kori ember nem tud kellő USB-portot biztosítani kütyüjei számára, mert vagy kevés van belőlük, vagy elérhetetlen, kényelmetlen helyen vannak. Most már ott lehetnek a konnektor mellett is, vagy akár a helyén.

Lehet, hogy nem véletlen, - bár okságot sem tudok felfedezni a két eset között - de éppen pár nappal ezelőtt láttam kedvenc barkács-oldalamon, hogyan tudnék egy egyszerű konnektorból kis ügyességgel házi USB-töltőt hegeszteni. Sajnos az én térfelemről épp a kis ügyesség hiányzik, bár örülnék neki, ha lenne két felesleges USB-portom a falban, hogy ott tölthessem dolgaimat, ne foglalják a hasznos helyet az amúgy is szűkre szabott laptopon. Lehet, hogy nem kell soká várni, mert a jövő évtől már kapható az előre gyártott fali csatlakozó, melyben ott pihen a két áhított foglalat!

Igaz, ez még olyan háromlyukú, amerikai módi, de gondolom, hamar megjelennek az itthon is használatos darabok, már van is két helyem, ahol lecserélem a dugaszokat! A portok természetesen csak energiaátadásra valók, és csak akkor szívják az áramot, ha csatlakoztatunk hozzájuk valamit, alapesetben csak néznek ki a falból. Igazán jó hír ez azoknak, akik állandóan töltenek valamit (jelentkezem!), de közben használnák is korlátozott USB helyeiket. Az egész 10 dollár alatt van ITT!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Előzetest kapott a The Boys második évadja
2020-ban visszatér a képernyőre az Amazon kivételesen obszcén és morbid szuperhős sorozata. Megérkezett az első rendes előzetes.
Majdnem minden kiderült a Cougar Conquer utódjáról
A Conquer második generációjának alap elgondolása ugyanaz, mint elődjéé, történtek azonban apróbb változtatások.
Bebizonyították: hallgatnunk kellene a számítógépekre, ha fel akarunk készülni a klímaváltozásra
A Kaliforniai Egyetem tudósai megnézték, 17, a klímaváltozással kapcsolatban elvégzett számítógépes szimulációból mennyi jósolta meg helyesen a bekövetkező eseményeket. Kiderült,...
HWSWeekly: a teljesen vezeték nélküli jövő
Szűk két éven belül az utolsó fizikai csatlakozót is elhagyhatja az iPhone. Örüljünk vagy sem?
Erőszakos frissítgetésbe kezd a Microsoft
Elkezdi átállítani a tavaly őszi Windows 10-et használókat a legújabb rendszerre.

További tech hírek >>