USB falidugasz


Tölts falból!

Akik régóta olvasnak minket, tudják, USB-dugaszból sohasem elég. Egy modern kori ember nem tud kellő USB-portot biztosítani kütyüjei számára, mert vagy kevés van belőlük, vagy elérhetetlen, kényelmetlen helyen vannak. Most már ott lehetnek a konnektor mellett is, vagy akár a helyén.

Lehet, hogy nem véletlen, - bár okságot sem tudok felfedezni a két eset között - de éppen pár nappal ezelőtt láttam kedvenc barkács-oldalamon, hogyan tudnék egy egyszerű konnektorból kis ügyességgel házi USB-töltőt hegeszteni. Sajnos az én térfelemről épp a kis ügyesség hiányzik, bár örülnék neki, ha lenne két felesleges USB-portom a falban, hogy ott tölthessem dolgaimat, ne foglalják a hasznos helyet az amúgy is szűkre szabott laptopon. Lehet, hogy nem kell soká várni, mert a jövő évtől már kapható az előre gyártott fali csatlakozó, melyben ott pihen a két áhított foglalat!

Igaz, ez még olyan háromlyukú, amerikai módi, de gondolom, hamar megjelennek az itthon is használatos darabok, már van is két helyem, ahol lecserélem a dugaszokat! A portok természetesen csak energiaátadásra valók, és csak akkor szívják az áramot, ha csatlakoztatunk hozzájuk valamit, alapesetben csak néznek ki a falból. Igazán jó hír ez azoknak, akik állandóan töltenek valamit (jelentkezem!), de közben használnák is korlátozott USB helyeiket. Az egész 10 dollár alatt van ITT!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az érkező Windows 10 frissítésre fókuszál az új GeForce driver
A WHQL minősítésű, 446.14-es meghajtó az új játékok mellett számos hibajavítást hozott.
A Doctor Strange rendezője elkészíti a Fantasztikus labirintus folytatását
Scott Derrickson nemrégiben otthagyta a Doctor Strange 2 rendezői székét és új projektbe vágta fejszéjét.
Úgy néz ki, egy hét múlva bemutatkoznak a PS5 játékai
Már korábban is lehetett hallani, hogy a Sony június elejére tervez valami nagy eseményt, ez a jelek szerint jövő héten esedékes.
Látványosan gyengül a Föld mágneses mezeje
Még a kutatók sem értik, miért veszít erejéből a földi mágneses tér, de az anomália szemmel látható.
Okos­kijelzőket tesztel idős­otthonokban a Google
A keresőcég a készülékek bevonásával tenné könnyebbé a kommunikációt.

További tech hírek >>