USB hub PS/2-vel fűszerezve


Egyre jobban terjednek az USB csatlakozóval ellátott egerek, billentyűzetek. Van, aki emiatt újat vesz, és van, aki átalakítóval próbálkozik. Ilyenkor viszont az értékes USB portok száma csappan meg.

Ekkor megy el az ember venni egy hubot. Ilyenkor már minden jó, de feleslegesen költekeztünk. Erre adhat egy alternatívát ez az eszköz. Itt ugyanis kapunk két darab 2.0-ás USB-t, egy mini USB-t, és két darab PS/2-es csatlakozót.

Az egész szerkezet egy lapított konzervdobozra hasonlít, melynek a teteje kidudorodik. Ebben a dudorban van a mini USB. A többi csatlakozó körben oldalt van elhelyezve. A két darab USB egymás alá került, így vastagabb eszközök nem férnek meg egymás mellett. Meglehetett volna csinálni távolabb is egymástól szerintem. A billentyű, és az egér csatlakozója ugyanolyan zöld, és lila, mint a gép hátsó részén, vagy mint maga a csatlakozók, de ha ez sem lenne elég, mindenhová oda van írva, hogy mi illik bele.

A géphez mini USB kábellel csatlakozik, melyet meg is találunk a dobozban. Ha úgy érezzük, hogy nem kap elég áramot, akkor lehetőség van egy 5 voltos adapter csatlakoztatására, melyet viszont nem találunk meg abban a bizonyos dobozban. Csak Windows oprendszerekkel kompatibilis, 68 x 68 x 30mm nagyságú, és 57 gramm. 22 dollárba kerül.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>