USB hub PS/2-vel fűszerezve


Egyre jobban terjednek az USB csatlakozóval ellátott egerek, billentyűzetek. Van, aki emiatt újat vesz, és van, aki átalakítóval próbálkozik. Ilyenkor viszont az értékes USB portok száma csappan meg.

Ekkor megy el az ember venni egy hubot. Ilyenkor már minden jó, de feleslegesen költekeztünk. Erre adhat egy alternatívát ez az eszköz. Itt ugyanis kapunk két darab 2.0-ás USB-t, egy mini USB-t, és két darab PS/2-es csatlakozót.

Az egész szerkezet egy lapított konzervdobozra hasonlít, melynek a teteje kidudorodik. Ebben a dudorban van a mini USB. A többi csatlakozó körben oldalt van elhelyezve. A két darab USB egymás alá került, így vastagabb eszközök nem férnek meg egymás mellett. Meglehetett volna csinálni távolabb is egymástól szerintem. A billentyű, és az egér csatlakozója ugyanolyan zöld, és lila, mint a gép hátsó részén, vagy mint maga a csatlakozók, de ha ez sem lenne elég, mindenhová oda van írva, hogy mi illik bele.

A géphez mini USB kábellel csatlakozik, melyet meg is találunk a dobozban. Ha úgy érezzük, hogy nem kap elég áramot, akkor lehetőség van egy 5 voltos adapter csatlakoztatására, melyet viszont nem találunk meg abban a bizonyos dobozban. Csak Windows oprendszerekkel kompatibilis, 68 x 68 x 30mm nagyságú, és 57 gramm. 22 dollárba kerül.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Csúszik a Beyond a Steel Sky megjelenése
2020 elején fogják bejelenteni, mikorra várható a Beneath a Steel Sky folytatása, melynek idén kellett volna megjelennie.
A középkategóriában ugrál a Motorola One Hyper szelfikamerája
Középkategóriás okostelefon lett a One Hyper, felugró szelfikamerával.
Nagyjából 10 új bejelentés várható a The Game Awardson
Újdonságokból ezúttal sem lesz hiány, ráadásul Geoff Keighley műsorvezető szerint eddig még egyik sem szivárgott ki közülük.
Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.

További tech hírek >>