USB-s vezeték nélküli billentyűzet és touchpad


Ezt leginkább azok fogják szeretni, akik rengeteg sms-t írnak a mobiljukkal.

Nekem elsőre ránézésre egy Qwerty gombsoros BlackBerry jutott az eszembe. A szerkezet összesen 48 gombot tartalmaz, mely piros háttérvilágítást is kapott. A legfelső két gomb az egér jobb illetve bal gombjának felel meg, fölötte pedig a touchpad található, melyet pont úgy kell használni, mint a laptopokon.

Az energiát a beépített akkumulátor biztosítja, de ha kell, akkor gombelemmel is üzemeltethető. Nem sokkal nagyobb, mint egy hasonló gombsorral rendelkező mobil, egészen pontosan 82 x 125 x 8 mm. Súlya mindössze 73 gramm.

Úgy gondolom, hogy van valami értelme, fotelből hátradőlve sokkal jobban lehet gépelni szerintem. Bár hosszabb idő után lehet, hogy nem díjaznák az ujjaim.

Hatótávolsága 10 méteres. Két féle színben lehet kapni, fekete, és fehér. Bármelyik rendszerhez lehet csatlakoztatni. 60 dollárért már vihetjük is hazafelé.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen gombnyomással tuningolja fel az ASUS laptopokat a ROG Boost
A GPU teljesítményét emeli meg kicsi, de észrevehető mértékben a funkció.
Hétvégi HBO premierek
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül az HBO GO-n. Új sorozatok és az elmúlt évek sikeres hollywoodi filmjei debütálnak a streamingszolgáltató műsortárában.
Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal
Sok szakértő szerint a minden eddiginél magasabb vételárakkal a OnePlus elhagyja az eredeti gyökereit.
Áprilisban élesben is elstartol a Legends of Runeterra, méghozzá egy új kiegészítővel
Megjelenési dátumot kapott a Riot Games kártyajátéka.
[Hardver] Acer Nitro G550 teszt – Mégis milyen egy gamer projektor?
Ha gamer termékekre gondolunk, általában nem a projektorok ugranak be, az Acer nemrég mégis előállt egy játékra kihegyezett darabbal.

További tech hírek >>