Uszodai szórakozás


Bár jócskán a télben járunk, mégsem átallott a Finis most előjönni úszóknak ajánlott vízálló zenelejátszójával. Biztos azokra gondolt, aki ilyenkor is hódolnak a vízi sportok örömének és a szabadidőt egy jó kis úszással töltik egy meleg uszodában.

A kisméretű lejátszót ezúttal a karra tervezte a gyártó, ahogy ezt már a futóknak szánt mp3 lejátszóknál ezelőtt láthattuk. Első ránézésre nekem ez egy kicsit furcsának tűnt, hiszen a hordható zenegépeknél az a fontos, hogy a használója ne akadjon bele a zsinórokba sportolás közben. Ám később kiderült, hogy a fülhallgató zsinór a megfelelő méretre állítható, így nem képződik felesleg, ami ide-oda leng az ember előtt a vízben.

A készülékben egyébként nincs igazán semmi különleges. Belső memóriája mindössze 1 gigabájtos, a használathoz szükséges funkciókat pedig a felületén elhelyezett gombokkal érhetjük el, melyek a pause, stop, play, előző és következő zene, illetve hangosítás/halkítás lehetőségekben ki is merülnek. Zenei fájlok tekintetében az mp3 és a wma fekszik neki leginkább, melyek feltöltéséhez nincs szükség semmilyen segédprogramra. A közel 5 méterig vízálló zenegép a gyártó oldalán már megrendelhető 150 dollárért, mely csomag tartalmazza a vízhatlan fülhallgatót és a belső akku töltéséhez szükséges töltőt is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három további sorozattal bővül a Marvel Moziverzum
A D23 Expón jelentette be Kevin Feige, hogy a már meglévő sorozatok mellett jön Ms. Marvel, a Holdlovag és az Amazon is.
[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.

További tech hírek >>