Uszodai szórakozás


Bár jócskán a télben járunk, mégsem átallott a Finis most előjönni úszóknak ajánlott vízálló zenelejátszójával. Biztos azokra gondolt, aki ilyenkor is hódolnak a vízi sportok örömének és a szabadidőt egy jó kis úszással töltik egy meleg uszodában.

A kisméretű lejátszót ezúttal a karra tervezte a gyártó, ahogy ezt már a futóknak szánt mp3 lejátszóknál ezelőtt láthattuk. Első ránézésre nekem ez egy kicsit furcsának tűnt, hiszen a hordható zenegépeknél az a fontos, hogy a használója ne akadjon bele a zsinórokba sportolás közben. Ám később kiderült, hogy a fülhallgató zsinór a megfelelő méretre állítható, így nem képződik felesleg, ami ide-oda leng az ember előtt a vízben.

A készülékben egyébként nincs igazán semmi különleges. Belső memóriája mindössze 1 gigabájtos, a használathoz szükséges funkciókat pedig a felületén elhelyezett gombokkal érhetjük el, melyek a pause, stop, play, előző és következő zene, illetve hangosítás/halkítás lehetőségekben ki is merülnek. Zenei fájlok tekintetében az mp3 és a wma fekszik neki leginkább, melyek feltöltéséhez nincs szükség semmilyen segédprogramra. A közel 5 méterig vízálló zenegép a gyártó oldalán már megrendelhető 150 dollárért, mely csomag tartalmazza a vízhatlan fülhallgatót és a belső akku töltéséhez szükséges töltőt is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Olvadó árak a hűvős időre
Még csak két hét telt el az évből, de az akciók máris kezdenek éledezni.
[Filmkritika] Amanda
Francia filmes hagyományokat megidéző minimalista stílúsú produkciót mutattak be a héten az itthoni mozik. A mű 2018-ban már megjárta az egyik "A" kategóriás európai filmfesztivál...
OnePlus: jön a 120 Hz-es kijelző
A cég több ilyen telefont dobna piacra, ezzel vezetnék a mezőnyt 2020-ban.
Rendet tenne a fülkáoszban az androidos Chrome
Felhívja majd a felhasználó figyelmét a bezárandó fülekre.
Nagy a baj, a kihalás szélére sodródtak a tengeri teknősök
A teknősök már a dinoszauruszok korában is éltek, de csupán 50 év alatt mi, emberek a kihalás szélére sodortuk őket.

További tech hírek >>