Vágd zsebre a kedvezményeket! (X)


A közösségi vásárlás világméretű sikere után itthon is meghódították a kuponok az internetező közösséget. A kedvezményeket az okostelefonod segítségével bárhol megszerezheted, ha az App Store-ban napok óta listavezető Kuponmánia alkalmazást használod.

A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazása június 1-i feltöltése óta rendkívül népszerű, a store-ban elérhető ingyenes alkalmazások közül napok óta stabilan az első helyen található. Sikere elsősorban az általa elérhető rengeteg kedvezménynek köszönhető, de az egyszerű és valóban felhasználóbarát kezelőfelület is növeli értékét.

Az alkalmazás letöltésével a Kuponmánia.hu-n fellelhető összes szolgáltatás elérhetővé válik, sőt még annál is több! Az app a tartózkodási hely alapján távolság szerint sorba rendezi a kuponokat, jelzi a már kifutott ajánlatokat és értesítést is tud küldeni a legfrissebb akciókról.

Így könnyű eligazodni a lehetőségek között, de a legjobb, hogy tényleg nem maradunk le semmiről. A népszerű kuponokat ugyanis gyorsan elkapkodják, okostelefonnal a zsebünkben pedig könnyebb elcsípni az utolsó ajánlatok valamelyikét.

Mindössze néhány érintés, és tiéd lehet bármely akciós kupon. Amelyiket csak akarod. A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazást letöltheted erről a linkről, az ugyanilyen sokoldalú Android app letöltéséhez pedig kattints ide. Csapj le a kedvezményekre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>