Vágd zsebre a kedvezményeket! (X)


A közösségi vásárlás világméretű sikere után itthon is meghódították a kuponok az internetező közösséget. A kedvezményeket az okostelefonod segítségével bárhol megszerezheted, ha az App Store-ban napok óta listavezető Kuponmánia alkalmazást használod.

A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazása június 1-i feltöltése óta rendkívül népszerű, a store-ban elérhető ingyenes alkalmazások közül napok óta stabilan az első helyen található. Sikere elsősorban az általa elérhető rengeteg kedvezménynek köszönhető, de az egyszerű és valóban felhasználóbarát kezelőfelület is növeli értékét.

Az alkalmazás letöltésével a Kuponmánia.hu-n fellelhető összes szolgáltatás elérhetővé válik, sőt még annál is több! Az app a tartózkodási hely alapján távolság szerint sorba rendezi a kuponokat, jelzi a már kifutott ajánlatokat és értesítést is tud küldeni a legfrissebb akciókról.

Így könnyű eligazodni a lehetőségek között, de a legjobb, hogy tényleg nem maradunk le semmiről. A népszerű kuponokat ugyanis gyorsan elkapkodják, okostelefonnal a zsebünkben pedig könnyebb elcsípni az utolsó ajánlatok valamelyikét.

Mindössze néhány érintés, és tiéd lehet bármely akciós kupon. Amelyiket csak akarod. A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazást letöltheted erről a linkről, az ugyanilyen sokoldalú Android app letöltéséhez pedig kattints ide. Csapj le a kedvezményekre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

MotoGP 19 - Történelmi versenyek
Múltidézésből sem lesz hiány a júniusban megjelenő MotoGP 19-ben - ebből kaptunk most egy rövid ízelítőt a legújabb videóval.
Folyamatosan támadják a hackerek az internet gerincét, és egyre nagyobb a baj
Az elmúlt két évben folyamatosan támadják a hackerek a tartománynévrendszert, ami nélkül nem működik az internet. A legutóbbi próbálkozásuk egyike volt az eddigi legdurvábbaknak.
Több újítással érkezhet az iOS 13
Komolyabban hozzányúlhat a 13-as főverzióval az iOS-hez az Apple. Az elsősorban hibajavításokra fókuszáló 12-es verzió után komolyabb átalakítások jöhetnek az ősszel megjelenő...
Tavaly csökkent a DVD és Blu-ray lemezek piaca
Az elmúlt öt évet nézve drámainak is nevezhető a visszaesés.
Zavarja a Trónok harca brutalitása? Meglepő dolgot derítettek ki róla
Utolsó évadát fogyasztjuk minden idők egyik legsikeresebb amerikai sorozatának, a Trónok harcának. A sorozat brutalitásáról is közismert, azonban korábban már kiderítették,...

További tech hírek >>