Vágd zsebre a kedvezményeket! (X)


A közösségi vásárlás világméretű sikere után itthon is meghódították a kuponok az internetező közösséget. A kedvezményeket az okostelefonod segítségével bárhol megszerezheted, ha az App Store-ban napok óta listavezető Kuponmánia alkalmazást használod.

A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazása június 1-i feltöltése óta rendkívül népszerű, a store-ban elérhető ingyenes alkalmazások közül napok óta stabilan az első helyen található. Sikere elsősorban az általa elérhető rengeteg kedvezménynek köszönhető, de az egyszerű és valóban felhasználóbarát kezelőfelület is növeli értékét.

Az alkalmazás letöltésével a Kuponmánia.hu-n fellelhető összes szolgáltatás elérhetővé válik, sőt még annál is több! Az app a tartózkodási hely alapján távolság szerint sorba rendezi a kuponokat, jelzi a már kifutott ajánlatokat és értesítést is tud küldeni a legfrissebb akciókról.

Így könnyű eligazodni a lehetőségek között, de a legjobb, hogy tényleg nem maradunk le semmiről. A népszerű kuponokat ugyanis gyorsan elkapkodják, okostelefonnal a zsebünkben pedig könnyebb elcsípni az utolsó ajánlatok valamelyikét.

Mindössze néhány érintés, és tiéd lehet bármely akciós kupon. Amelyiket csak akarod. A Kuponmánia.hu iPhone alkalmazást letöltheted erről a linkről, az ugyanilyen sokoldalú Android app letöltéséhez pedig kattints ide. Csapj le a kedvezményekre!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Hisense végre piacra dobta első OLED tévéjét.
A 4K felbontású, HDR támogatású X sorozat tagjai jól néznek ki, ám nem lesznek különösebben olcsók.
A Sharpnak annyira megtetszett a notch, hogy kettőt is tesz a telefonra
Egy, a mai csúcstelefonoknál kisebb, kompaktabb, de azért remek specifikációkkal rendelkező készülékkel lép piacra a Sharp. Az eszköz érdekessége, hogy két szenzorsziget is van az...
Fallout 76 – A szerver nem bírt el három atombombával
Fallout 76 játékosok egy csoportja egyazon időben robbantott fel három atombombát, amitől a szerver összeomlott.
Tíz évig használható az Ubuntu 18.04
Eredetileg csak öt évig kapott volna javításokat a rendszer.
Tagad a Facebook, szerintük nincs olyan parancs, hogy csak androidos telefont lehetne használni
Nincs ilyen kérés - röviden így reagált a Facebook a The New York Times egy korábbi cikkére, melyben arról írtak: Tim Cook kritikái miatt Mark Zuckerberg arra utasította a menedzsment...

További tech hírek >>