Vakard magad


Asszem megtaláltam a világ talán egyik leg érdekesebb USB-s kütyüjét, az USB-s vakarógépet.

Na persze nem teljesen vakarógép amiről szó van. Ha jól értelmezem az írásokat, akkor a termék lényege, hogy fizikai kontaktus vagy kémiai anyagok nélkül megszűnteti a rovarcsípések után járó viszkető érzést. A fény erejét használja eme hatás eléréséhez, azonban konkrétabbat nem tudok mondani, mert sehol sem találok pontosabb leírást a technológiáról.

Használata úgy néz ki, hogy a csípés helyére ráhelyezzük a kütyünket, bekapcsoljuk és rövid időn belül (általában egy percet írnak) eltűnik a viszkető érzés és úgy érzem maga a helye is letisztul. Működtetéséhez vagy egy USB-s csatlakozón keresztül tudunk áramot biztosítani vagy túra közben 4 darab AAA-s elemből. Az árát mindenhol 15$-nak írják ahol csak találtam, de meglepően sok helyen árulják.

Őszinte leszek, nem tudom milyen hatásai vannak ennek a ketyerének a bőrömre, de ha valóban ilyen, akkor én mindenképp bevásárolnék egyet, mert nagyon nagyon szeretnek engem a szunyik én meg amilyen hüle is vagyok gyakran nyitott tetőablak mellett gépezem. Ha egyszer meleg van és nincs klíma ...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Megtalálták a Nemesist a Resident Evil 2 új demójában
Apró, de annál ütősebb easter egget rejtett el a Capcom napokban fellőtt R.P.D. demóban, amely már a harmadik részre utal.
Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit
Lenyűgöző fotók készíthetőek a gyártó telefonjával.
Sokan értékelik majd: hasznos funkciók érkeznek a OneDrive-ba
Három új, igen hasznos funkcióval bővíti internetes tárhelyszolgáltatását Microsoft. Az újdonságok a napokban kerülnek be a OneDrive-ba.
Műkarral ölelhette át testvérét a félkezű fiú
Felkar nélkül született a kis Jacob, és mindenhol azt mondták a szüleinek, így nem lehet jól működő karprotézise.
Több új Dungeuns & Dragons játék készül
A Dungeons & Dragons feltámadása zajlik a számítógépes játékok között, a Wizards of the Coast elnöke szerint pedig az elkövetkező években több új játék is megjelenik.

További tech hírek >>