Valódi QWERTY billentyűzet iPhone-ra


Egy csomóan azért idegenkednek az iPhone-tól, mert nem szeretik az érintőkijelzőt, nem szeretnek rajta gépelni. Főleg azok utálják, akik vezetés közben szoktak SMS-ezni, ami egyébként nem jó ötlet, nem is javasljuk. Persze ettől még nagyon hasznos lehet ez a koncepció, amit egy indiai dizájner talált ki.

Az eszköz egy fém keretből áll, amit a Szifonra kell ráhúzni, illetve egy billentyűzetből. Elsőre azt gondolná az ember, hogy a tasztatúra rész az érintőképernyé fölé kerül, és annyit csinál, hogy a virtuális billentyűzetre továbbítja a "nyomást" a megfelelő helyen. (Ehhez valami olyan borítás kellene, amit érzékel az érintőképernyő, mert a stylus például nem működik ugyebár.)

De ha jobban megnézzük a képeket, látszik, hogy a billentyűzet egyáltalán nem takarja ki az érintőképernyőt. Az elképzelés szerint az eszköz automatikusan kikapcsolja a telefon virtuális billentyűzetét, és csak ezen lehet pötyögni.

Tehát a használatához valami szoftveres buhera is kell, erről viszont már nem regélt a dizájner, Altamash Jiwani, hogy hogyan is gondolja.

Ebben a formában a billentyűzet pont kitakarja a telefon kilépő gombját, de természetesen erre is gondolt a tervező: a billentyűzetet igyanis elcsúsztatható.

Összességében nem tűnik túl kiforrottnak az elképzelés, de ötletnek azért nem rossz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.
Világelsők a Galaxy Note10+ 5G kamerái
Az előlapi és a hátlapi kamerája tarolt a DxOMark tesztjein.

További tech hírek >>