Valódi QWERTY billentyűzet iPhone-ra


Egy csomóan azért idegenkednek az iPhone-tól, mert nem szeretik az érintőkijelzőt, nem szeretnek rajta gépelni. Főleg azok utálják, akik vezetés közben szoktak SMS-ezni, ami egyébként nem jó ötlet, nem is javasljuk. Persze ettől még nagyon hasznos lehet ez a koncepció, amit egy indiai dizájner talált ki.

Az eszköz egy fém keretből áll, amit a Szifonra kell ráhúzni, illetve egy billentyűzetből. Elsőre azt gondolná az ember, hogy a tasztatúra rész az érintőképernyé fölé kerül, és annyit csinál, hogy a virtuális billentyűzetre továbbítja a "nyomást" a megfelelő helyen. (Ehhez valami olyan borítás kellene, amit érzékel az érintőképernyő, mert a stylus például nem működik ugyebár.)

De ha jobban megnézzük a képeket, látszik, hogy a billentyűzet egyáltalán nem takarja ki az érintőképernyőt. Az elképzelés szerint az eszköz automatikusan kikapcsolja a telefon virtuális billentyűzetét, és csak ezen lehet pötyögni.

Tehát a használatához valami szoftveres buhera is kell, erről viszont már nem regélt a dizájner, Altamash Jiwani, hogy hogyan is gondolja.

Ebben a formában a billentyűzet pont kitakarja a telefon kilépő gombját, de természetesen erre is gondolt a tervező: a billentyűzetet igyanis elcsúsztatható.

Összességében nem tűnik túl kiforrottnak az elképzelés, de ötletnek azért nem rossz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Nem lesz benne az Xbox Game Pass-ban
A biztonság kedvéért a CD Projekt RED leszögezte, hogy a Cyberpunk 2077 egy ideig nem kerül bele az Xbox Game Pass kínálatába.
Izgalmas új szemüveg teheti 24%-kal gyorsabbá a munkát a raktárakban
Ha a Zebra által fejlesztett szemüveget viseli a raktári dolgozó, mindig a szeme előtt fog lebegni annak a terméknek a fotója és raktáron belüli koordinátája, amit éppen keres. A...
Csak jövőre mutatják be a Monster Hunter filmet
Ami nemrég még pletyka volt, most már biztos, a szeptemberre időzített Monster Hunter mozifilm csak jövő áprilisban kerül a mozikba.
Mondocon – Nézd élőben a Hearthstone selejtezőt
Ma lesz a Hearthstone verseny első selejtezője, amit a Twitch-en élőben is nyomon követhettek.
Megőrülnek a YouTube-táborért idén is a gyerekek
Idén is fontos a jó és biztonságos táboroztatás.

További tech hírek >>