Valódi QWERTY billentyűzet iPhone-ra


Egy csomóan azért idegenkednek az iPhone-tól, mert nem szeretik az érintőkijelzőt, nem szeretnek rajta gépelni. Főleg azok utálják, akik vezetés közben szoktak SMS-ezni, ami egyébként nem jó ötlet, nem is javasljuk. Persze ettől még nagyon hasznos lehet ez a koncepció, amit egy indiai dizájner talált ki.

Az eszköz egy fém keretből áll, amit a Szifonra kell ráhúzni, illetve egy billentyűzetből. Elsőre azt gondolná az ember, hogy a tasztatúra rész az érintőképernyé fölé kerül, és annyit csinál, hogy a virtuális billentyűzetre továbbítja a "nyomást" a megfelelő helyen. (Ehhez valami olyan borítás kellene, amit érzékel az érintőképernyő, mert a stylus például nem működik ugyebár.)

De ha jobban megnézzük a képeket, látszik, hogy a billentyűzet egyáltalán nem takarja ki az érintőképernyőt. Az elképzelés szerint az eszköz automatikusan kikapcsolja a telefon virtuális billentyűzetét, és csak ezen lehet pötyögni.

Tehát a használatához valami szoftveres buhera is kell, erről viszont már nem regélt a dizájner, Altamash Jiwani, hogy hogyan is gondolja.

Ebben a formában a billentyűzet pont kitakarja a telefon kilépő gombját, de természetesen erre is gondolt a tervező: a billentyűzetet igyanis elcsúsztatható.

Összességében nem tűnik túl kiforrottnak az elképzelés, de ötletnek azért nem rossz.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az RGB elérte az M.2 platformot is: itt az ADATA XPG S40G RGB SSD
Megnéztük, hogy az ADATA újdonságának exhibicionista külleméhez milyen belső társul.
Két új processzort készít a PC-piacra a Qualcomm
A Snapdragon 8c a középkategóriát, a 7c pedig a belépőszintet célozza.
Az Adobe veszi meg a Facebook VR szobrászalkalmazását
Az ismeretlen összegért megvett Oculus Mediummal értékes közösséget szerezhet az Adobe.
Hongkongi tüntetőket kell verni egy új kínai videójátékban
A demokráciapárti tüntetőket mindenféle eszközzel lehet ütni, az ismert aktivistákat patkányként ábrázolják.
Egy egyszerű képpel magyarázza el az Apple, milyen funkció jöhet az Apple Watch-ba
Az Apple szabadalmi terve szerint a jövőben a cég okosórája már képes lenne különbséget tenni az edzőtermi és a szabadtéri mozgás között.

További tech hírek >>