Van egy jó ötleted?


Lapul egy remek szoftver vagy szolgáltatás ötlete a zsebedben, de nem tudod, hogyan állj neki a megvalósításnak? Érdemes megnézned, hogy a GarázsProjekt segíthet-e benne!

A Microsoft Garázsprojektje fiatal ötletgazdákat kíván támogatni. Olyan szoftver- vagy szolgáltatás ötleteket karolnak fel, amelyek kidolgozására, megvalósítására, végül pedig piacra vezetésére szoftverfejlesztő cégek alakulhatnak.

A szervezők elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várják, de bárki részt vehet a programban, aki megvalósításra alkalmas elképzeléssel jelentkezik.


Ahogy nézem, nem pénzbeni tőkét biztosítanak az ifjú ötletgazdáknak, inkább szellemi tőkét, legalábbis anyagi ígérettel sehol nem találkoztam. Persze ettől még nem kell lebecsülni a kezdeményezést, ugyanolyan fontos az ilyen jellegű tudás is, mint az anyagi háttér.

Ez azt jelenti, hogy konzultációkat és workshopokat tartanak az ötletgyárosoknak, üzleti és technológiai szinten. Utóbbit természetesen minden esetben az illető ötletéhez igazítják, de az előbbi csoportokban fog történni.

Bővebb infót a www.garazsprojekt.com oldalon találtok. Jelentkezik valaki valamivel? Vagy ismertek valakit, aki érdekel? (Az ötletet nem muszáj lelőni, nehogy valaki lenyúlja :))

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Karanténba helyezik a gödi Samsung gyár kínai alkalmazottait
A gödi Samsung gyár a koronavírus terjedése miatt munkába állás előtt "karanténba helyezi" és orvosi vizsgálat alá vonja Kínából érkező alkalmazottjait, bár a céget érintően...
10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.

További tech hírek >>