Vasalj bögrével!


Frissen, forrón itt nektek a hír: Art Lebedevék vasaló formájú bögrét terveztek, Ironius néven.

Ironikus, mi? :) Néha én is azt érzem, olyan forró a friss teám, hogy vasalni lehetne vele. Ezt az ötletet lovagolta meg Art Lebedev csapata, amikor megalkotta az Ironius bögrét.

Egy kis történetet is kreáltak hozzá: Nina blúzának az ujja meggyűrődött, ezért gyorsan  lekapta és rendbehozta.

A bögre alja teljesen lapos, így nem okozhat gondot a vasalás . Sajnos arról nincs infó, hogy csak koncepció, vagy tényleg el is fogják kezdeni gyártani. Reméljük, nemsokára megvalósítják, és mindenki beszerezhet néhányat az irodájába, hogy legyen mivel rendbehozni a reggeli sietségben összegányolt ruhadarabokat!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai mozipremierek
Megérkezett a hazai mozikba az Annabelle 3, mától látható Danny Boyle Beatles-filmje, egy orosz animációs mese és két vígjáték.
[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.

További tech hírek >>