Végre egy tuti almás kütyü


Az Brit székhelyű Logic3 olyan eszközzel rukkolt elő a mai napon, mellyel a hordozható almás médialejátszók és telefonok multimédiás tartalmait dobhatod ki a tévéd képernyőjére. Bemutatkozik a Logic3 ProDock.

Az eszköz végtelenül egyszerű. Mindössze egy dokkoló egységből áll, melybe az összes iPhon és iPod típus beleállítható és a rajtuk lévő tartalom máris kivetíthető tévére, vagy monitorra. A készüléken egy minden almás zseb eszköz befogadására kialakított csatlakozó sor, sztereó RCA, videó ki- és bemenet kapott helyet, no meg persze a használathoz szükséges gombok.

A csomag a dokkolón kívül egy LCD kijelzővel felvértezett távirányítót is rejt, melynek segítségével a telefon, vagy médialejátszó összes funkciója elérhető, legyen szó fotókból összeállított vetítésről, zenehallgatásról, vagy amire tényleg való, filmnézésről. Természetesen a készülék nem kimondottan otthoni felhasználásra készült, hanem főleg utazásokhoz, melyek során távol lennénk a megszokott szórakozási faktortól. Ám, ha van egy Logic3 ProDock a tarsolyunkban, nem kell híján lennünk az esti filmnézésnek, illetve a képekbe zárt napi élményeinket is levetíthetjük, főleg, ha van tévé a szállásunkon. A ProDock hamarosan elérhetővé válik a gyártó oldalán is, megközelítőleg 115 dolláros árcédulával. Aki viszont annyira rágerjedt, hogy egy kicsit sem tud várni, az megtalálhatja a terméket az amazon.com oldalon is, ha kitartóan vadássza.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen gombnyomással tuningolja fel az ASUS laptopokat a ROG Boost
A GPU teljesítményét emeli meg kicsi, de észrevehető mértékben a funkció.
Hétvégi HBO premierek
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül az HBO GO-n. Új sorozatok és az elmúlt évek sikeres hollywoodi filmjei debütálnak a streamingszolgáltató műsortárában.
Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal
Sok szakértő szerint a minden eddiginél magasabb vételárakkal a OnePlus elhagyja az eredeti gyökereit.
Áprilisban élesben is elstartol a Legends of Runeterra, méghozzá egy új kiegészítővel
Megjelenési dátumot kapott a Riot Games kártyajátéka.
[Hardver] Acer Nitro G550 teszt – Mégis milyen egy gamer projektor?
Ha gamer termékekre gondolunk, általában nem a projektorok ugranak be, az Acer nemrég mégis előállt egy játékra kihegyezett darabbal.

További tech hírek >>