Vent(i)ng


Nagyon sok rendszergazdának van olyan gondja (többek közt nekem is), hogy míg a szerverszoba gyönyörűen hűtve van, addig az irodája az pokoli meleg, főleg ha a lemenő nap épp besüt az ablakon. Itt egy nagyon jó találmány amivel elviselhetőbbé tehetjük a meleget.

Ha ingben vagyunk egy hosszú tárgyaláson, ahol dög meleg van ,vagy csak egy melegebb helyiségben ülve dolgozunk, akkor igen hamar átázhat a szuper ingünk és ezt mások is észrevehetik. Nem a legszebb látvány.

A ruhanemű szellőztetése igazából vagy manuális módszerrel történt, vagy levettük. Ezzel a ketyerével azonban le se kell vennünk a tekintetünk a munkáról ahhoz, hogy hűtve maradjunk. Két ventilátor keringeti a levegőt az ingünk alatt, így csökkentve a meleg érzetet.

Könnyedséget jelent, hogy a ruhanemű is csupán 325 gramm és nem feltétlen csak elemekkel működik, hanem USB-n is csatlakoztatható a számítógépünkhöz. Ha elemekről működtetjük akkor 4 db AA-s elem kell hozzá.

A mosáshoz egyszerűen kivehető a ventilátor és az elektronika. Megvenni ITT lehet. Az ára eléggé borsos. 50.000 HUF és szerintem nem csak a válság miatt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai HBO-premierek
Sorozatpremierek, kultfilmek, Tarantino művek és az amerikai egyetemi kosárbajnokságot átható korrupciót feltáró dokumentumfilm érkezik.
Guild Wars 2 – A fejlesztők óriási macskákkal ünneplik április elsejét
A mai napon új patch érkezett a Guild Wars 2-höz, mely természetesen április elsejének szellemében alakítja át a játékot ideiglenesen.
Már 12 ember videochatelhet a Google Duo segítségével
Bővítette a csoportos videohívásokra érvényes limitet a Google.
Utolsó pillanatban váltott zeneszerzőt a Fekete Özvegy stábja
A Scarlett Johansson főszereplésével készülő Marvel-film zenéjét végül Lorne Balfe szerzi.
Akár 8 métert is repülhet a nyálcsepp a tüsszentés után
Akár 8 méterre is repülnek köhögéskor vagy tüsszögéskor a cseppek, így jobb nagy távolságot tartani a másiktól – írja új kutatása eredményeiről a Massachussettsi Műszaki...

További tech hírek >>