Vent(i)ng


Nagyon sok rendszergazdának van olyan gondja (többek közt nekem is), hogy míg a szerverszoba gyönyörűen hűtve van, addig az irodája az pokoli meleg, főleg ha a lemenő nap épp besüt az ablakon. Itt egy nagyon jó találmány amivel elviselhetőbbé tehetjük a meleget.

Ha ingben vagyunk egy hosszú tárgyaláson, ahol dög meleg van ,vagy csak egy melegebb helyiségben ülve dolgozunk, akkor igen hamar átázhat a szuper ingünk és ezt mások is észrevehetik. Nem a legszebb látvány.

A ruhanemű szellőztetése igazából vagy manuális módszerrel történt, vagy levettük. Ezzel a ketyerével azonban le se kell vennünk a tekintetünk a munkáról ahhoz, hogy hűtve maradjunk. Két ventilátor keringeti a levegőt az ingünk alatt, így csökkentve a meleg érzetet.

Könnyedséget jelent, hogy a ruhanemű is csupán 325 gramm és nem feltétlen csak elemekkel működik, hanem USB-n is csatlakoztatható a számítógépünkhöz. Ha elemekről működtetjük akkor 4 db AA-s elem kell hozzá.

A mosáshoz egyszerűen kivehető a ventilátor és az elektronika. Megvenni ITT lehet. Az ára eléggé borsos. 50.000 HUF és szerintem nem csak a válság miatt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>