Vészhelyzet a fülben


A most bemutatott fülkütyü egyelőre csak prototípus formájában létezik, de ha sorozatgyártásba kerül, viselőit néha alapból dokinak nézik majd az utcán. A képen ugyanis nem egy sztetoszkóp látható, hanem egy mikrofonos-fülhallgatós headset.

A doktorosdit az MP3-akkal egy Mehmet Gozetlik nevű dizájner kapcsolta össze, aki szerint jó poén, ha zenehallgatás vagy telefonálás közben Carter dokinak képzeljük magunkat (vagy Mágenheimnek, hogy a keleti rögvalóságnál maradjunk). A formáját nem számítva ugyanis ez a fehér csoda egy teljesen hagyományos fontópiás fülhallgató, plusz egy apró mikrofon. Rádugható hagyományos MP3-lejátszókra, de akár telefonokra is, a dróton pedig figyel egy távirányítócska is, amivel az alapvető funkciókat (lejátszás-vezérlés, hangerő, hívásfogadás) szabályozhatjuk.

A dizájner most épp gyártót keres az ötlethez, de valószínűleg nem áll le az "olyan mintha, de nem" jellegű cuccok megalkotásával: az "I'm not a doctor" mellett még egy csomó egyéb "I'm not" kezdetű koncepciója van a góliátelem alakú sószórótól a KRESZ-tábla alakú tányérig...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

2000 Dollár lesz a Samsung hajtogatható telefonja
Galaxy S10 mellett bemutattkozott a kihajtható kijelzős Galaxy Fold is.
Hozzájárulna a környezet­védelemhez az Amazon
A kereskedelmi óriáscég külön kampányt indított azért, hogy a jövőben kevésbé szennyezze a környezetet.
Az Android miatt került bajba a Google Indiában
Az indiai versenyhivatal eljárást indított az amerikai óriáscég ellen, a felvetések hasonlítanak a korábbi európai vádakra.
A Huawei azonnal megköszönte a Samsungnak a Galaxy S10-et, de még hogy...
Nem hagyta szó nélkül a Samsung szerda esti bemutatóját a Huawei. Megköszönték nekik.
Wise Disk Cleaner 10.1.6
Lemezkarbantartó alkalmazás.

További tech hírek >>