Vezessen robotot aggyal Ön! VIDEÓ!


A kézi barkács csimborasszója ez a kombináció. A Rovio, egy a netről is irányítható kamerás robot és egy kereskedelmi forgalomban is kapható EEG fejpánt összeházasításából lesz aggyal irányítható kémrobotunk. Ne hagyja ki! Legyen Önnek is!

A dolog felettéb egyszerű. Szedjük ki a spájzunkból ezeket a teljesen hétköznapi hozzávalókat: 1db Emotiv Epoc agykurkászó fejpánt, 1db Rovio webkamerás távirányítható robot, 1db Skype fiók, némi szoftvertudás és már kész is!

Gondolom a részleteket senkinek sem kell elmagyaráznom, annyira triviális a dolog, és tényleg csak azért írunk erről a hétköznapi otthoni barkácstevékenységről, mert ez tényleg egy könnyen kivitelezhető, egyszerű kiruccanás az agyhullámok és robotok, szinte már unalmas világába.

A videóban pedig úgyis mindent megtudunk ettől a drága, és felettéb hétköznapi személyiséggel megáldott, robotokat alig gyűjtő úriembertől. Tessék:

##199156##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Olvadó árak a hűvős időre
Még csak két hét telt el az évből, de az akciók máris kezdenek éledezni.
[Filmkritika] Amanda
Francia filmes hagyományokat megidéző minimalista stílúsú produkciót mutattak be a héten az itthoni mozik. A mű 2018-ban már megjárta az egyik "A" kategóriás európai filmfesztivál...
OnePlus: jön a 120 Hz-es kijelző
A cég több ilyen telefont dobna piacra, ezzel vezetnék a mezőnyt 2020-ban.
Rendet tenne a fülkáoszban az androidos Chrome
Felhívja majd a felhasználó figyelmét a bezárandó fülekre.
Nagy a baj, a kihalás szélére sodródtak a tengeri teknősök
A teknősök már a dinoszauruszok korában is éltek, de csupán 50 év alatt mi, emberek a kihalás szélére sodortuk őket.

További tech hírek >>