Vezessen robotot aggyal Ön! VIDEÓ!


A kézi barkács csimborasszója ez a kombináció. A Rovio, egy a netről is irányítható kamerás robot és egy kereskedelmi forgalomban is kapható EEG fejpánt összeházasításából lesz aggyal irányítható kémrobotunk. Ne hagyja ki! Legyen Önnek is!

A dolog felettéb egyszerű. Szedjük ki a spájzunkból ezeket a teljesen hétköznapi hozzávalókat: 1db Emotiv Epoc agykurkászó fejpánt, 1db Rovio webkamerás távirányítható robot, 1db Skype fiók, némi szoftvertudás és már kész is!

Gondolom a részleteket senkinek sem kell elmagyaráznom, annyira triviális a dolog, és tényleg csak azért írunk erről a hétköznapi otthoni barkácstevékenységről, mert ez tényleg egy könnyen kivitelezhető, egyszerű kiruccanás az agyhullámok és robotok, szinte már unalmas világába.

A videóban pedig úgyis mindent megtudunk ettől a drága, és felettéb hétköznapi személyiséggel megáldott, robotokat alig gyűjtő úriembertől. Tessék:

##199156##

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Három további sorozattal bővül a Marvel Moziverzum
A D23 Expón jelentette be Kevin Feige, hogy a már meglévő sorozatok mellett jön Ms. Marvel, a Holdlovag és az Amazon is.
[GC 2019] Maneater - 11 perc cápabőrben
A Maneater egy cápa-szerepjáték, melyben a tengerek legveszélyesebb ragadozójának bőrébe bújva rágcsálunk meg gyanútlan fürdőzőket.
Ön felismeri ezeket a legendás videojátékokat?
Civilization, Doom, Warcraft. Ha megdobban a szíve ezekre a szavakra, próbálja ki kvízünket!
Ilyen a Yakuza lét – Heti PlayStation Store megjelenések
Az elmúlt héten nem egy remek játék bukkant fel a PlayStation Store kínálatában, ezek között segítünk most eligazodni egy kicsit.
Empire of Sin - John Romero dédanyja lesz az egyik bandavezér
Az 1920-as évek Chicagóját és a szesztilalmat felelevenítő Empire of Sin igazán különleges vendégszereplőt kapott.

További tech hírek >>