Vezeték nélküli vaku az okostelefonodhoz


Majdnem két év telt már el azóta, hogy bejelentették az első generációs Iblazr vakut, és most a mögötte álló ukrán fejlesztők elindítottak egy 70 000 dolláros Kickstarter kampányt, hogy elkészíthessék az Iblazr²-t. Az új 4 LED-es vaku iOS-es és Androidos készülékekhez is tud csatlakozni Bluetooth-on keresztül, és azok gyári fényképező alkalmazásaival együttműködve teszi világosabbá képeinket.

Iblazr Shotlight

Az első 1000 támogatónak mindössze 45 dollárért (kb. 12e forintért) kínálják az eszközt, amihez jár egy csíptető is, amivel könnyedén hozzárögzíthető okostelefonunkhoz, sőt még egy hagyományos vakupapucsot is adnak hozzá, hogy bármely digitális fényképezővel is használni lehessen. A Bluetooth technológiának köszönhetően viszont akár 25 méteres távolságra is elhelyezhetjük a telefonunktól, és úgy is működni fog.

Iblazr koppintás

A vaku vezérlésében egy érintésérzékelő panel segít, melyet a hátulján helyeztek el, és ezzel nem csak képek készítésére adhatunk utasítást, hanem akár a fény színének melegségét is változtathatjuk 3200 és 5600 Kelvin között. Ha mindenáron ragaszkodunk a telefonunk gyári fényképező alkalmazásához, akkor nincs is más mód a vakuval történő fotózásra, mint az, hogy duplán koppintunk ezen a panelen.

Abban az esetben azonban, ha kicsit rugalmasabbak vagyunk, akkor használhatjuk a termékhez járó appot is, a Shotlightot, ami egy igazán sokoldalú fényképező szoftver, mellyel rengeteg dolgot állíthatunk be manuálisan, és akár 10 egymással szinkronizált vakuval is dolgozhatunk.

A kütyü képes folyamatos világításra is, így készíthetünk vele videó felvételeket is, a 130 mAh-s akksijának köszönhetően akár 3 órás terjedelemben.

Az Iblazr² már a harmadik közösségi finanszírozású projektje az ukrán csapatnak, az első vaku és egy világító telefon tok után, melyekre egyenként több mint 150 000 dollárt sikerült összegyűjteniük.

Kulcsszavak: kickstarter, telefon vaku
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A történelem során először "hazugság" jelzés került Donald Trump bejegyzése mellé a Twitteren
Az Egyesült Államok elnöke szívesen és intenzíven használja – időnként nem bizonyított állításokat tartalmazó – véleményének világgá kürtölésére a Twittert. A...
0 forint a havidíj, ingyen van az internet is – év végéig biztosan marad a DIGIMobil díjcsomagja
Meghosszabbította az eredetileg június végéig meghirdetett bevezetési időszakát a DIGIMobil. Így a Digi és az Invitel ügyfelei újabb fél évig 0 forintos havidíjért, korlátlan...
Több millió félrevezető hirdetést távolítottak el weboldalaikról az online platformok üzemeltetői
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Little Nightmares – Már 2 millió példány fogyott a hangulatos horrorjátékból
A Bandai Namco bejelentette, hogy a Little Nightmares eladásai új mérföldkövet értek el, a játékból ugyanis már 2 millió kelt el.
Még rendes Huawei Kirin chip kerülhet a Mate 40 mobilokba
Az amerikai korlátozások állítólag még nem érintik a Kirin 1000-es lapkát.

További tech hírek >>