Videochat a Facebookon


Zuckerbergék tegnap bejelentették, hogy már náluk is működik a videohívás. Lehetséges, hogy a Google közösségi oldalától rezeltek be?

Ingyenes hanghívással már próbálkozott a közösségi szájt, és a Skype-os integrációról is szó van már egy ideje, tehát van némi múltja a dolognak. Mégis érdekes, hogy pár nappal a Google+ elindulása után jelentették be a sajátjukat. Hiszen hasonló opció van a Google közösségi oldalán is. (Sőt, ott több emberrel is lehet egyszerre videochatelni, bár a hírek szerint a béta fázisban lévő szolgáltatás azért még nem tökéletes.)A Facebook.com/videocalling oldalon kell elindulni, és néhány egyszerű és értelemszerű lépés után már indulhat is a képes traccsparti a webkamerával rendelkező haverokkal.

Ti fogjátok használni?

Kulcsszavak: facebook, facebook chat, net, skype
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>