Videochat a Facebookon


Zuckerbergék tegnap bejelentették, hogy már náluk is működik a videohívás. Lehetséges, hogy a Google közösségi oldalától rezeltek be?

Ingyenes hanghívással már próbálkozott a közösségi szájt, és a Skype-os integrációról is szó van már egy ideje, tehát van némi múltja a dolognak. Mégis érdekes, hogy pár nappal a Google+ elindulása után jelentették be a sajátjukat. Hiszen hasonló opció van a Google közösségi oldalán is. (Sőt, ott több emberrel is lehet egyszerre videochatelni, bár a hírek szerint a béta fázisban lévő szolgáltatás azért még nem tökéletes.)A Facebook.com/videocalling oldalon kell elindulni, és néhány egyszerű és értelemszerű lépés után már indulhat is a képes traccsparti a webkamerával rendelkező haverokkal.

Ti fogjátok használni?

Kulcsszavak: facebook, facebook chat, net, skype
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>