Videochat a Facebookon


Zuckerbergék tegnap bejelentették, hogy már náluk is működik a videohívás. Lehetséges, hogy a Google közösségi oldalától rezeltek be?

Ingyenes hanghívással már próbálkozott a közösségi szájt, és a Skype-os integrációról is szó van már egy ideje, tehát van némi múltja a dolognak. Mégis érdekes, hogy pár nappal a Google+ elindulása után jelentették be a sajátjukat. Hiszen hasonló opció van a Google közösségi oldalán is. (Sőt, ott több emberrel is lehet egyszerre videochatelni, bár a hírek szerint a béta fázisban lévő szolgáltatás azért még nem tökéletes.)A Facebook.com/videocalling oldalon kell elindulni, és néhány egyszerű és értelemszerű lépés után már indulhat is a képes traccsparti a webkamerával rendelkező haverokkal.

Ti fogjátok használni?

Kulcsszavak: facebook, facebook chat, net, skype
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tökös csajok - heti játékmegjelenések
Hétindítóként összegyűjtöttük nektek, hogy milyen címek várhatóak a következő néhány napban. Lássuk a heti játékpremiereket!
Még jobban követi az úszást a Samsung Galaxy Watch
A fejlesztett úszáskövetés mellett újdonság, hogy kikapcsolja az ébresztők szinkronizálását a frissítés.
A középkategória királya lehet a Honor új telefonja
Majdnem tökéletes lett a Honor 20.
9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?

További tech hírek >>