Videózzunk mélyen a víz alatt HD-ben!


Már itthon is kapható a Samsung WP10, amivel a gyártó ígéretei szerint 720 p-s videókat készíthetünk a víz alatt is.

A Samsung infói szerint a vízálló WP10 kamera digitális képstabilizátora csökkenti az elmosódást, a különleges vízalatti funkciója pedig akár 3 méter mélyen is lehetővé teszi a fotózást.  A fényképezőgép optimalizálja a beállításokat, így akár egy uszoda medencéjében, akár a tenger hullámai alatt fotózhatunk vagy videózhatunk HD ready minőségben.

Azt ígérik, hogy a 2 centinél is vékonyabb gép fényszegény környezetben is jól teljesít, így mélyen a hullámok alatt is remek fotókat készíthetünk vele.

A TFT-LCD kijelző 6,85 centis, és állítólag bárki könnyel elboldogul a kamerával: a Smart Auto (Still & Movie) technológia a videók és a képek beállításait egyaránt a környezeti viszonyokhoz finomhangolja, így a Samsung szerint a felhasználónak nincs más dolga, mint célozni, és megnyomni a felvétel gombot.

Az új kompakt gép célközönsége elsősorban az utazók, a sportolók, a kisgyermekes családok csoportja, illetve mindenki, aki víz közelébe kerül, de eddig nem mert oda fényképezőgépet vinni.

A WP10-es a Samsung infói szerint piros, fekete és sárga színben kapható. (Bár a sajtóoldalon sárgát nem láttunk, kéket viszont igen, de hát ez legyen a legnagyobb ellentmondás!) Ajánlott fogyasztói ára pedig 45 ezer forint, bár egy-két webshop még ennél is olcsóbban kínálja, ahogy néztem.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Másfél millióan használtak hamis reklámblokkolót
A készítőik több millió dollárt kereshettek hirdetési csalással.
Itt a Viber új funkciója, napokon belül mindenkinél bekapcsolják
A Viberben már elérhető a matricakészítő funkció, amellyel a felhasználók saját, egyedi matricacsomagokat tervezhetnek és készíthetnek. A vállalat szerint így nagyobb tér nyílik az...
Tamarin - Friss trailert kapott a cuki platformer
Az előzetes legvégén azért egy gépfegyver is előkerül - még az idén játszhatunk a Tamarinnal.
Zúzásból nincs hiány a GRID legújabb előzetesében
Már csak pár hetet kell várni a GRID megjelenésére, a Codemasters pedig még mindig jól ért a kedvcsináláshoz.
Itt a Xiaomi Mi TV 4X széria
Indiában mutatta be a legújabb androidos televízióit a Xiaomi.

További tech hírek >>