Világujjdonság


Világító ujjak

Már megint valami fura, vicces idiótaság, de most épp nem a japánok a felelősek érte, hanem a kínaiak.

Legalábbis a Chinavision webáruházban kapható ez a cucc, 32 dollárba kerül négy szett, mindegyik csomag nyolc darab LED-es ujjlámpácskát tartalmaz: egész pontosan két piros, két kék, két zöld és két fehér van benne. (Kisebb tételben nem lehet rendelni.)

Mi ennek a lényege? Van négy különböző színű lámpa, amit az ujjaidra húzhatsz, és aztán... Nos, aztán azok ott vannak és világítanak neked. Mintákat rajzolhatsz vele a levegőbe. Ha sötét van, akkor látszanak is.

S hogy mi ennek az értelme? Jó kérdés. Röviden: semmi. Hosszabban: vicces és feltűnést kelthetsz vele. Aranyos kis csokrot gyűjtöttek össze a webshopban, hol tudod hasznát venni: sporteseményeken (szurkolhatsz a csapatodnak a kedvenc színeiddel), partikon, koncerteken, túrázáskor és kempingezés közben, bicajozáshoz, sétához vagy kocogáshoz... de a legjobb a felsorolásban a "hálószobai gyakorlatok" témakör.

Persze nekem is meglódult a fantáziám, és olyanok jutottak eszembe, milyen vicces lehet egy céges meetingen, a prezentáció közben ilyesmivel mutogatni a monitoron vagy a projektorral kivetített képen. Anno a paplan alatti olvasáskor is jól jött volna ilyesmi, de ha Wolverine-t szeretnék játszani biztonságosan, akkor is érdemes lehet ilyesmit kipróbálni. Sőt, az is bevillant, vajon mennyire örülhet egy zenekar, ha a koncertjén ilyen LED-lámpákkal metálvilláznék végig. Lehet, hogy bántaná az énekes szemét, de legalább végig látná, hol vagyok!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy videóban mutatkozott be a Left Alive mindhárom hőse
Új trailerrel jelentkezett a Square Enix új üdvöskéje, a Left Alive, amiben három karakter sorsa fog rajtunk múlni.
Dedikált neuronháló gyorsítót kap az Exynos 9820
A Samsung új csúcskategóriás rendszerchipje még a friss M4 magot is beveti.
Új adatfel­dolgozó rendszert fejleszt a NASA
A fejlesztési pénzek harmada olyan dolgokra megy el, amit már kitaláltak, de fontos adatok nincsenek meg hozzá. Újfajta rendezéssel válhat hatékonyabbá az amerikai űrhajózási hivatal...
Több kormány is támogatja Tim Berners-Lee kezdeményezését
A szakember webes Magna Chartára vonatkozó elképzelése gyorsan támogatókra talált.
Jóárasította a havi előfizetését a Netflix, de nem örülhet neki mindenki
A Netflix felveszi a kesztyűt az ázsiai konkurenciával, és egy minden eddiginél olcsóbb előfizetői díjat vezet be. Malajziában már tesztelik, mennyire életképes az új üzleti modell.

További tech hírek >>