Világujjdonság


Világító ujjak

Már megint valami fura, vicces idiótaság, de most épp nem a japánok a felelősek érte, hanem a kínaiak.

Legalábbis a Chinavision webáruházban kapható ez a cucc, 32 dollárba kerül négy szett, mindegyik csomag nyolc darab LED-es ujjlámpácskát tartalmaz: egész pontosan két piros, két kék, két zöld és két fehér van benne. (Kisebb tételben nem lehet rendelni.)

Mi ennek a lényege? Van négy különböző színű lámpa, amit az ujjaidra húzhatsz, és aztán... Nos, aztán azok ott vannak és világítanak neked. Mintákat rajzolhatsz vele a levegőbe. Ha sötét van, akkor látszanak is.

S hogy mi ennek az értelme? Jó kérdés. Röviden: semmi. Hosszabban: vicces és feltűnést kelthetsz vele. Aranyos kis csokrot gyűjtöttek össze a webshopban, hol tudod hasznát venni: sporteseményeken (szurkolhatsz a csapatodnak a kedvenc színeiddel), partikon, koncerteken, túrázáskor és kempingezés közben, bicajozáshoz, sétához vagy kocogáshoz... de a legjobb a felsorolásban a "hálószobai gyakorlatok" témakör.

Persze nekem is meglódult a fantáziám, és olyanok jutottak eszembe, milyen vicces lehet egy céges meetingen, a prezentáció közben ilyesmivel mutogatni a monitoron vagy a projektorral kivetített képen. Anno a paplan alatti olvasáskor is jól jött volna ilyesmi, de ha Wolverine-t szeretnék játszani biztonságosan, akkor is érdemes lehet ilyesmit kipróbálni. Sőt, az is bevillant, vajon mennyire örülhet egy zenekar, ha a koncertjén ilyen LED-lámpákkal metálvilláznék végig. Lehet, hogy bántaná az énekes szemét, de legalább végig látná, hol vagyok!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>