Világujjdonság


Világító ujjak

Már megint valami fura, vicces idiótaság, de most épp nem a japánok a felelősek érte, hanem a kínaiak.

Legalábbis a Chinavision webáruházban kapható ez a cucc, 32 dollárba kerül négy szett, mindegyik csomag nyolc darab LED-es ujjlámpácskát tartalmaz: egész pontosan két piros, két kék, két zöld és két fehér van benne. (Kisebb tételben nem lehet rendelni.)

Mi ennek a lényege? Van négy különböző színű lámpa, amit az ujjaidra húzhatsz, és aztán... Nos, aztán azok ott vannak és világítanak neked. Mintákat rajzolhatsz vele a levegőbe. Ha sötét van, akkor látszanak is.

S hogy mi ennek az értelme? Jó kérdés. Röviden: semmi. Hosszabban: vicces és feltűnést kelthetsz vele. Aranyos kis csokrot gyűjtöttek össze a webshopban, hol tudod hasznát venni: sporteseményeken (szurkolhatsz a csapatodnak a kedvenc színeiddel), partikon, koncerteken, túrázáskor és kempingezés közben, bicajozáshoz, sétához vagy kocogáshoz... de a legjobb a felsorolásban a "hálószobai gyakorlatok" témakör.

Persze nekem is meglódult a fantáziám, és olyanok jutottak eszembe, milyen vicces lehet egy céges meetingen, a prezentáció közben ilyesmivel mutogatni a monitoron vagy a projektorral kivetített képen. Anno a paplan alatti olvasáskor is jól jött volna ilyesmi, de ha Wolverine-t szeretnék játszani biztonságosan, akkor is érdemes lehet ilyesmit kipróbálni. Sőt, az is bevillant, vajon mennyire örülhet egy zenekar, ha a koncertjén ilyen LED-lámpákkal metálvilláznék végig. Lehet, hogy bántaná az énekes szemét, de legalább végig látná, hol vagyok!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>