Világujjdonság


Világító ujjak

Már megint valami fura, vicces idiótaság, de most épp nem a japánok a felelősek érte, hanem a kínaiak.

Legalábbis a Chinavision webáruházban kapható ez a cucc, 32 dollárba kerül négy szett, mindegyik csomag nyolc darab LED-es ujjlámpácskát tartalmaz: egész pontosan két piros, két kék, két zöld és két fehér van benne. (Kisebb tételben nem lehet rendelni.)

Mi ennek a lényege? Van négy különböző színű lámpa, amit az ujjaidra húzhatsz, és aztán... Nos, aztán azok ott vannak és világítanak neked. Mintákat rajzolhatsz vele a levegőbe. Ha sötét van, akkor látszanak is.

S hogy mi ennek az értelme? Jó kérdés. Röviden: semmi. Hosszabban: vicces és feltűnést kelthetsz vele. Aranyos kis csokrot gyűjtöttek össze a webshopban, hol tudod hasznát venni: sporteseményeken (szurkolhatsz a csapatodnak a kedvenc színeiddel), partikon, koncerteken, túrázáskor és kempingezés közben, bicajozáshoz, sétához vagy kocogáshoz... de a legjobb a felsorolásban a "hálószobai gyakorlatok" témakör.

Persze nekem is meglódult a fantáziám, és olyanok jutottak eszembe, milyen vicces lehet egy céges meetingen, a prezentáció közben ilyesmivel mutogatni a monitoron vagy a projektorral kivetített képen. Anno a paplan alatti olvasáskor is jól jött volna ilyesmi, de ha Wolverine-t szeretnék játszani biztonságosan, akkor is érdemes lehet ilyesmit kipróbálni. Sőt, az is bevillant, vajon mennyire örülhet egy zenekar, ha a koncertjén ilyen LED-lámpákkal metálvilláznék végig. Lehet, hogy bántaná az énekes szemét, de legalább végig látná, hol vagyok!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

HWSWeekly: iOS 12, Androiddal szerelt autók, Amazon termékcunami
Friss adásunkban az Apple, a Google, illetve az Amazon újdonságait boncolgatjuk: iOS 12, Androiddal szerelt autók (23:18-tól), Amazon termékcunami (43:08-tól)
A téglahalom hátán is megél a CAT mobilja
Közel két méterről is túlélheti a betonra való szabadesést.
Megvan a jubileumi James Bond rendezője
Danny Boyle váratlan távozása után Craig és a producerek személyesen választották ki a huszonötödik James Bond mozi rendezőjét.
Magasan tarthatja a memóriaárakat a Samsung
A piacvezető gyártó jövő év elején visszafoghatja a termelést, így kontrollálva az árfolyam alakulását. Ha a többi gyártó is így teszi, akkor magasan maradnak az árak.
Már a webshopban szétdobhatjuk az ajándék árát
Magyar startup kínál szétosztott, vagy épp delegált fizetési megoldást az online boltoknak.

További tech hírek >>