Viselhető, pakolhatsz bele és tölteni is tud


Nem is oly régen beszámoltunk Nektek egy olyan mellényről, melynek hátán egy nem kis napcella éktelenkedett, nem másért, mint hogy lemerült dolgainkat feltölthessük általa. Néhányotok akkor azt kifogásolta, hogy nyáron bizony meleg a mellény. Nos akkor itt egy évszakfüggetlen napelemes kiegészítő.

Jelenlegi cikkem tárgya elrugaszkodik a ruházat világától, így nem egy napelemes atléta, vagy bikini (bár az lenne) lesz a téma, hanem egy kis tatyóka. Méghozzá egy olyan fajta, ami a mellényhez hasonlóan, szintén áram után sóvárgó kütyüink töltését szolgálja majd. Természetesen a napenergiát felhasználva.

A Solar Powered Travel Bag egy egyszerű hétköznapi válltáskának néz ki, ha nem nézzük az „ajtaján” fészkelő napcellákat. Bizony, ez lesz ami napfényt gyűjt, árammá alakít és ezáltal energiával tölti fel mobiltelefonunkat, PDA-nkat, mp3 lejátszónkat, fényképezőnket vagy bármilyen hordozható játékkonzolunkat. A készség 1.35 watt / 245 mAh teljesítményre képes, mely körülbelül 5 óra alatt képes fullra tölteni egy szárazra merült telefont. Ez az idő nem kevés, ám a táska mobilitását tekintve szerintem meg lehet barátkozni vele. Mint ahogy a külsejével is. És ahogy elnézem, az ára sem oly borzasztó, legalábbis 15 fontot nem tartok vagyonnak egy ilyen táskáért. Ti mit gondoltok? Balckbird? :o))

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hálózatba kötnék a szállodai rendszereket
Új lehetőségek nyílhatnak meg a hoteltulajdonosok és -üzemeltetők, illetve azok beszállítói, partnerei előtt.
Ne keressünk rá betegségünkre, csak baj lehet belőle
Már egy rövid ideig tartó internetes kutatás is erősítheti a komoly megbetegedéstől való félelmeket.
WhatsApp 0.4.930
Azonnali ingyenes üzenetküldő alkalmazás.
A gyorsételek károsíthatják az agy túlevést korlátozó funkcióját
Ha romlik az étvágykontroll, a memória is gyengül.
Avast Free Antivirus 19.8.4793
Ingyenesen használható víruskereső alkalmazás.

További tech hírek >>