Viselhető, pakolhatsz bele és tölteni is tud


Nem is oly régen beszámoltunk Nektek egy olyan mellényről, melynek hátán egy nem kis napcella éktelenkedett, nem másért, mint hogy lemerült dolgainkat feltölthessük általa. Néhányotok akkor azt kifogásolta, hogy nyáron bizony meleg a mellény. Nos akkor itt egy évszakfüggetlen napelemes kiegészítő.

Jelenlegi cikkem tárgya elrugaszkodik a ruházat világától, így nem egy napelemes atléta, vagy bikini (bár az lenne) lesz a téma, hanem egy kis tatyóka. Méghozzá egy olyan fajta, ami a mellényhez hasonlóan, szintén áram után sóvárgó kütyüink töltését szolgálja majd. Természetesen a napenergiát felhasználva.

A Solar Powered Travel Bag egy egyszerű hétköznapi válltáskának néz ki, ha nem nézzük az „ajtaján” fészkelő napcellákat. Bizony, ez lesz ami napfényt gyűjt, árammá alakít és ezáltal energiával tölti fel mobiltelefonunkat, PDA-nkat, mp3 lejátszónkat, fényképezőnket vagy bármilyen hordozható játékkonzolunkat. A készség 1.35 watt / 245 mAh teljesítményre képes, mely körülbelül 5 óra alatt képes fullra tölteni egy szárazra merült telefont. Ez az idő nem kevés, ám a táska mobilitását tekintve szerintem meg lehet barátkozni vele. Mint ahogy a külsejével is. És ahogy elnézem, az ára sem oly borzasztó, legalábbis 15 fontot nem tartok vagyonnak egy ilyen táskáért. Ti mit gondoltok? Balckbird? :o))

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Szép időben csökkenő árak
Ezen a héten notebookokat, adattárolókat, néhány egeret és egy routeres akciót szedtünk össze.
Nem beszélgetünk a gyerekekkel a netes biztonságról
Pedig a szülők 84 százaléka aggódik, hogy baj érheti a gyermekét.
Jóval a bejelentése előtt letöltheti a Google Pixel 4 háttérképeit
A számos, eddig kiszivárgott technikai részlet után most a még be sem jelentett Pixel 4-ek háttérképei is felkerültek az internetre, és akár le is tölthetők.
Megjelent az iOS 13
A szoftver számos új funkcióval és sötét üzemmóddal futott be.
Van egy kis gond: gyorsabban melegszik a Föld, mint eddig gondoltuk
Az iparosodás előtti korszakhoz képest 6,5-7 Celsius-fokkal is emelkedhet a Föld felszíni átlaghőmérséklete 2100-ig, amennyiben a globális szén-dioxid-kibocsátás üteme nem változik...

További tech hírek >>