Vízálló okostelefon


Ha azt mondják, Casio, nekem a szintetizátorok és az órák ugranak be elsőre. Pedig gyártanak ők telefont is, nem is akármilyet! A Casio G'zOne Brigade szinte mindent kibír.

Ahogy nézem, a legtöbb okostelefon-funkciót tudja ez az elsőre egyszerűnek, talán kissé rútnak is tűnő mobil, a Casio G'zOne Brigade. Van benne HTML böngésző, dokumentum-nézegető, 3G és Push to Talk technológia is.

A 3,2 megapixeles kamera mellé LED-es vaku is került, és természetesen videót is tud felvenni.

Sőt, ha kinyitod a "rút kiskacsát", teljes QWERTY billentyűzet tárul eléd. Ráadásul az egész készülék ellenáll mindenféle nehéz körülménynek: víz (merülés vagy akár pára és köd formájában), por, vibrálás, rekkenő hőség vagy fogvacogtató hideg - egyik sem akadály a számára.

Kártyafüggetlen árat nem találtam a Casio G'zOne Brigade-hez, de az amerikai Verizon szolgáltatónál két évnyi hűséggel 250 dollár, azaz majdnem 50 ezer forint. Már csak azt nem vágom, ki a célcsoport. Olyan üzletemberek, akik gyakran dolgoznak terepen? Esetleg kémek?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha a K&H Bank ügyfele, még ma ellenőrizze a számítógépét
Szerdától csak a legfejlettebb operációs rendszereken és böngészőkön keresztül lesznek elérhetők a K&H Bank szolgáltatásai. Mutatunk egy oldalt, ahol egy kattintással megnézheti,...
Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.

További tech hírek >>