Vize(s)LEDes lámpa


Vízhűtéses LED égő

A Led-es technológiák észrevehetően helyt kapnak oldalunkon, hiszen csili-vili, energiatakarékos, és modern. Lámpaként használva nem mellékes, hogy - elavultabb elődeivel ellentétben, melyek több hőt termeltek, mint fényenergiát – alig termel hőt. Vízhűtésesnek hívják, de csak, hogy menő legyen.

Igazából folyadék-hűtéses a megfelelő szintagma, hiszen az égőt parafinolaj tölti meg, ami tesztek során bizonyította, hogy törés esetén sem okoz semmiféle sérülést. Az égő 360 fokban szórja fehér, vagy sárgás fényét, 4 Watt teljesítménnyel ugyanazt az eredményt érve el, mint 25W-os hagyományos izzóval. Az élettartama azonban 35-szöröse a hagyományoséval szemben, ami években mérhető megbízhatóságot jelent.

Ez biztosan így van, mert én négy éve cseréltem le szénszálas izzóinkat, és még nem kellett cserélnem, pedig ez csak ilyen neonos, vagy mi, korántsem LED. Ráadásul, ha a videón jól látom, ezt egyből ki lehet csavarni használat után közvetlen, nem kell tucat perceket várni, míg használhatóra hűl.

##128862##

Nem mondom, hogy olcsó, de én is sírtam, mikor világítástechnikát váltottam, most meg csak arra emlékszem, hogy évek óta új lakásban lakom, de még az előzőből világítanak az égőim, és már mosolygok.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>