Vize(s)LEDes lámpa


Vízhűtéses LED égő

A Led-es technológiák észrevehetően helyt kapnak oldalunkon, hiszen csili-vili, energiatakarékos, és modern. Lámpaként használva nem mellékes, hogy - elavultabb elődeivel ellentétben, melyek több hőt termeltek, mint fényenergiát – alig termel hőt. Vízhűtésesnek hívják, de csak, hogy menő legyen.

Igazából folyadék-hűtéses a megfelelő szintagma, hiszen az égőt parafinolaj tölti meg, ami tesztek során bizonyította, hogy törés esetén sem okoz semmiféle sérülést. Az égő 360 fokban szórja fehér, vagy sárgás fényét, 4 Watt teljesítménnyel ugyanazt az eredményt érve el, mint 25W-os hagyományos izzóval. Az élettartama azonban 35-szöröse a hagyományoséval szemben, ami években mérhető megbízhatóságot jelent.

Ez biztosan így van, mert én négy éve cseréltem le szénszálas izzóinkat, és még nem kellett cserélnem, pedig ez csak ilyen neonos, vagy mi, korántsem LED. Ráadásul, ha a videón jól látom, ezt egyből ki lehet csavarni használat után közvetlen, nem kell tucat perceket várni, míg használhatóra hűl.

##128862##

Nem mondom, hogy olcsó, de én is sírtam, mikor világítástechnikát váltottam, most meg csak arra emlékszem, hogy évek óta új lakásban lakom, de még az előzőből világítanak az égőim, és már mosolygok.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.
Orosz hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
Orosz hackerek ellen emeltek vádat a pennsylvaniai Pittsburghben - jelentette be az amerikai igazságügyi minisztérium.
Dupla kijelzős, 5G-képes mobilt teszteltünk
Kipróbáltuk a világ egyik legfurább mobilját! Íme a dupla képernyős LG V50 ThinQ 5G.
Feliratos előzetest kapott az Elveszve az űrben második évadja
A Star Trek sorozatok és a The Mandalorian mellett folytatódik a Netflix űrsci-fi szériája is. Új, feliratos előzetest kapott a Lost in Space.

További tech hírek >>