Vízfény nappal


Sollight-kupak

Látom már, ez a hét a zöldség jegyében fog eltelni, jómunkás kollega is kicsattan az energiatakarékosságtól, de hát, itt a nyár, mikor gyűjtsünk fényt ha nem most, nem igaz? Ha már kitettük a tekerős rádiót a napgyűjtő zsebcellánk mellé, logikusnak tűnik, hogy este, a bio-tábortűz után se környezetszennyező elemekkel működő lámpával világítsuk be hátralévő ténykedésünk környezetét, ráadásul még a vizet sem kell keresnünk, ha eközben megszomjaznánk.

Nagyon praktikus a tekerős lámpa is, mely kiváltja a szeszélyesen merülő telepektől való függőségünket, ám fényét irányítani kell, általában nem nagyobb terek bevilágítására tervezik az ilyesmit. Jó szerencsénket elősegítheti, ha hagyományos vizes palackkal utazunk, hiszen kettő az egyben módjára ebből varázsolhatunk tábori lámpást.

A LightCap 300 ugyanis csak egy kupak, de olyan aranyos, ami fénylik is! Ha e szabványméretű tetővel fedjük be szabvány palackunkat, az nappal feltöltődik fénnyel, amit este kiszedhetünk belőle. A másodikgenerációs fedőn javítottak kicsit az elődökhöz képest, így most már felakasztva is elbírja vízzel teli testét, és 40%-kal eredményesebben használja napelemeit is.

A korábbi egy LED helyett már négy szórja a világosságot a módosított koncentrációjú lencsén át, szintén növelve evvel a hatékonyságot. Szuper kis túra kiegészítő eszköz, nekünk csak annyi áldozatot kell hozni, hogy kedvenc kulacsunkat vizes palackra cseréljük

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.
61 évesen elhunyt a legendás Konami kód megalkotója
Bizonyára mindenki találkozott már Hasimoto Kazuhisa kódsorával, amely több tucat játékban bukkant fel.
Így kaphat vészhelyzeti értesítéseket a mobilján
Napokon belül megújul a katasztrófavédelem appja.
A NASA 4K-ban mutatja meg, mit láttak a legendás Apollo-13 űrhajósai, amikor megkerülték a Holdat
A NASA a korabeli adatok és frissebb felvételek felhasználásával 4K-ban újraalkotta a Holdról készült mozgóképet, hogy megmutassa, mit láttak égi kísérőnkből 50 évvel ezelőtt az...
Resident Evil 3 - ezért kapunk két játékot egy áráért
Eredetileg a Resident Evil 3 és a Resident Evil Resistance két külön játék lett volna, végül úgy döntöttek, egybegyúrják őket.

További tech hírek >>