Vízimentők a Gyerek Szigeten


Június 17-én és 23-án a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata tart izgalmas, érdekes előadást a hello holnap! ligetben

 

A beszélgetős,játékos program keretében a vízimentők a vízparton és vízben tartózkodás veszélyeire hívják fel a gyerekek és a szülők figyelmét, és a vízi balesetek elkerülése érdekében gyakorlati tanácsokat adnak, módszereket és eszközöket is bemutatnak.

 

A gyerekek a szárazföldi körülmények között kipróbálhatják a kikötőkben látott, vagy az eddig csak filmekből ismert mentőeszközöket - pl. dobózsák, vagy mentő bólya, mentőhevederek - megismerhetik a strandolás, fürdőzés szabályait, mindezt játékos formában, sok ajándékkal és bemutatóval fűszerezve.

 

A Vízimentők prevenciós programjára június 17-én és 23-án  13.00 -14.00 óra között, a hello holnap! ligetben, az Ökoszínpadon kerül sor a Gyerek Szigeten.

 

 

 

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az Ubisoft a játékosok segítségét kéri a Ghost Recon Breakpont megjavításához
Az Ubisoft nekilátott a Ghost Recon Breakpoint kikalapálásának, ehhez pedig a játékosok véleményét is szeretnék kikérni a jelek szerint.
A Samsung szállította a legtöbb mobilt az utóbbi hónapokban
Az IDC szerint a harmadik negyedévben minimálisan nőtt az okostelefonok piaca.
[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.
120 Hz-es kijelzővel támadhat a OnePlus 8 Pro
Bejöttek a 90 Hz-es kijelzők a OnePlusnak, és most állítólag ismét előnybe kerülne a gyártó.

További tech hírek >>