Vízimentők a Gyerek Szigeten


Június 17-én és 23-án a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata tart izgalmas, érdekes előadást a hello holnap! ligetben

 

A beszélgetős,játékos program keretében a vízimentők a vízparton és vízben tartózkodás veszélyeire hívják fel a gyerekek és a szülők figyelmét, és a vízi balesetek elkerülése érdekében gyakorlati tanácsokat adnak, módszereket és eszközöket is bemutatnak.

 

A gyerekek a szárazföldi körülmények között kipróbálhatják a kikötőkben látott, vagy az eddig csak filmekből ismert mentőeszközöket - pl. dobózsák, vagy mentő bólya, mentőhevederek - megismerhetik a strandolás, fürdőzés szabályait, mindezt játékos formában, sok ajándékkal és bemutatóval fűszerezve.

 

A Vízimentők prevenciós programjára június 17-én és 23-án  13.00 -14.00 óra között, a hello holnap! ligetben, az Ökoszínpadon kerül sor a Gyerek Szigeten.

 

 

 

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Codemasters kezébe kerültek a WRC-jogok
2023-tól kezdődően öt éven keresztül ők gyárthatják a hivatalos játékokat a rali-világbajnoksághoz.
Rengeteg korábbi játékot támogat majd az Xbox Series X
Egyes címeket HDR-ben és 120 fps mellett is kezel majd a Microsoft következő konzolja.
BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.

További tech hírek >>