Webes médiarögzítő


Körülbelül tavaly ilyenkor jelent meg az AudialsOne elnevezésű szoftverecske, mellyel több ezer internetes rádió műsorát hallgathatta az ember, és ha kedve szottyant hozzá, rögzíthette is azt. Ám az akkori verzió még igencsak gyerekcipőben járt, viszont mostanra elmondhatjuk, hogy rendesen felcseperedett a kicsike.

A tavalyi verzió után, most itt a vadonatúj AudialsOne 4, melybe minden olyan funkciót és lehetőséget beleépítettek, amire csak egy „weben élőnek” szüksége lehet. Segítségével több, mint 30.000 internetes „rádióállomás” programját hallgathatjuk, illetve kedvünk szerint akár rögzíthetjük is, ám a lehetőségek ezzel még nem értek véget. A letöltött zenei anyagot igényeinknek megfelelően meg is vághatjuk (reklám, vagy egyéb szövegek eltávolítása, stb), illetve a számunkra legkedveltebb fájltípusra konvertálhatjuk, függően, hogy milyen médialejátszót használunk. Természetesen mindezt egyazon kezelőfelületen. Az AudialsOne 4 egy úgynevezett „Wishlist” funkciót is tartalmaz, így ha nem leljük kedvenc műfajunkat, vagy zenéinket az amúgy is tengernyi kiszolgálót felsorakoztató lehetőségek között, csak írjuk be a kívánságlistába, és ha szerencsénk lesz, „fohászunk” meghallgatásra talál. Hanganyag rögzítésekor a szoftver automatikusan menti a zenei fájl ID3 adatait is (előadó, album címe és a mű címe), így a kiválasztott mappában már full infóval landolnak a fülbemászó melódiák. A lehetőség természetesen mobiltelefonon is működik (AudialsMobile), természetesen a megfelelő szoftver telepítése után. A De ez még mindig csak a jéghegy csúcsa.

A szoftverrel ugyanis már videót is rögzíthetünk, méghozzá akár HD minőségben. Hiszen a netes „videotékák”, vagy egyéb más videós oldalak (youtube, indavideo, stb) műsorait éppolyan egyszerűen „felvehetjük”, mint ahogy szüleink tették anno a képmagnós időszakban, hacsak nem egyszerűbben. Természetesen a „letöltött” anyag itt is megvágható (webes tévé esetén kiirthatók a reklámok, ajánlók, stb), illetve ahogy a zenei fájlok esetében is, különböző, a számunkra leginkább preferált fájltípussá konvertálható. Ráadásul mindezt legálisan!

Naná, hiszen a full verziós AudialsOne Platinum bizony nem ingyen van. A liszenszért azonban nem kell százezreket fizetnünk. Elég egyszer megvenni 60 dollárért (most akciósan 45 dolcsi) és már folyhat is az adat a vinyóra. Gondolom a szerzői jogdíjakat ebből perkálja az üzemeltető. S mivel a fejlesztőgárda rendes, az Audials oldaláról letöltheted a free verziót egy rövid próbaidőre. Nekem biztos, hogy meglesz!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>