Wi-Fi integrált memóriakártya


Verjétek rám nyugodtan, hogy az Android mellett, még Toshiba fétisem is van, pedig nem, csak egyszerűen beindultak a hölgyek / urak. Hiszen Wi-Fi és memóriakártya kell a népnek, méghozzá egyben.

Nos, a WiFi hálózat fogására és használatára alkalmas adathordozó nem Toshibáék találmánya, ugyanis az Eye-Fi már megelőzte őket pár hónappal, viszont SDHC kártyában a Toshiba csapata az első. A bejelentés szerint készen van a 8GB kapacitású adathordozó, amit hamarosan a boltok polcain is megtalálhatunk. 

A sajtóbejelentés szerint főleg digitális fényképezőkhöz ajánlják majd az új adattárat, melynek fő előnye, hogy Wi-Fi mentes gépekkel is feltölthetjük tartalmainkat, tehát a manapság oly divatos megosztás a cél. S, hogy pontosan mikortól és mennyiért, arról nem szólt a közlemény. Remélhetőleg nincs oly messze a dátum és az összeg sem fog fejtetőre állítani minket!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>