Wi-Fi integrált memóriakártya


Verjétek rám nyugodtan, hogy az Android mellett, még Toshiba fétisem is van, pedig nem, csak egyszerűen beindultak a hölgyek / urak. Hiszen Wi-Fi és memóriakártya kell a népnek, méghozzá egyben.

Nos, a WiFi hálózat fogására és használatára alkalmas adathordozó nem Toshibáék találmánya, ugyanis az Eye-Fi már megelőzte őket pár hónappal, viszont SDHC kártyában a Toshiba csapata az első. A bejelentés szerint készen van a 8GB kapacitású adathordozó, amit hamarosan a boltok polcain is megtalálhatunk. 

A sajtóbejelentés szerint főleg digitális fényképezőkhöz ajánlják majd az új adattárat, melynek fő előnye, hogy Wi-Fi mentes gépekkel is feltölthetjük tartalmainkat, tehát a manapság oly divatos megosztás a cél. S, hogy pontosan mikortól és mennyiért, arról nem szólt a közlemény. Remélhetőleg nincs oly messze a dátum és az összeg sem fog fejtetőre állítani minket!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sekiro: Shadows Die Twice – Befutott a könnyű mód is
Egy lelkes modder munkájának hála immár könnyű módban is játszató a Sekiro: Shadows Die Twice, több életerővel és nagyobb sebzéssel.
Baj van a Pocophone F1 frissítésével
Egyes felhasználóknál képernyőhibákat okoz a MIUI legújabb frissítése.
Mindenre jó csodaprocesszort fejleszt a Tachyum
A Prodigy Universal Processor mellett nagy ígéretek vannak, így sok kértést is felvet.
Elhalasztaná a Facebook a saját pénzneme bevezetését
Kedden hallgatja meg az amerikai szenátus David Marcust, aki a Facebookon belül a cég saját kriptopénzéért, a Libráért (is) felelős. Előzetesen viszont már tudni lehet, hogyan áll a...
Annyi áramot termeltek a szélturbinák, amennyit el sem tudtak volna használni a skótok
A skót szélturbinákban mindig is megvolt a potenciál, az elmúlt hat hónapban azonban hihetetlen hatékonysággal dolgoztak.

További tech hírek >>