Wi-Fi integrált memóriakártya


Verjétek rám nyugodtan, hogy az Android mellett, még Toshiba fétisem is van, pedig nem, csak egyszerűen beindultak a hölgyek / urak. Hiszen Wi-Fi és memóriakártya kell a népnek, méghozzá egyben.

Nos, a WiFi hálózat fogására és használatára alkalmas adathordozó nem Toshibáék találmánya, ugyanis az Eye-Fi már megelőzte őket pár hónappal, viszont SDHC kártyában a Toshiba csapata az első. A bejelentés szerint készen van a 8GB kapacitású adathordozó, amit hamarosan a boltok polcain is megtalálhatunk. 

A sajtóbejelentés szerint főleg digitális fényképezőkhöz ajánlják majd az új adattárat, melynek fő előnye, hogy Wi-Fi mentes gépekkel is feltölthetjük tartalmainkat, tehát a manapság oly divatos megosztás a cél. S, hogy pontosan mikortól és mennyiért, arról nem szólt a közlemény. Remélhetőleg nincs oly messze a dátum és az összeg sem fog fejtetőre állítani minket!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.
Már egy játékot is képes újrakreálni a mesterséges intelligencia
Persze egyelőre anélkül, hogy megértené mit csinál, de első lépésként nem rossz.
Képek jöttek egy bangkoki laborból, így készül a koronavírus elleni vakcina
A thaiföldi Csula Oltóanyagkutató Központ az egyik olyan laboratórium a világon, ahol a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésén dolgoznak.
Úgy tűnik, sztori mód is lesz az új Forza Motorsport-játékban
Egy rendkívül tapasztalt, átvezetőkért felelős rendezőt alkalmaztak egy következő generációs Forza-projekthez.
Amerika bemutatta a lézert, amely egy repülőt is leszed – videó
Az amerikai haditengerészet már teszteli azt az új taktikai fegyvert, amely a rakétáknál is gyorsabban képes nagy rombolásra.

További tech hírek >>