Windows 7 hacccacáré a Budapest Gameshow-n


Holnap, azaz október 31-én egész napos ingyenes rendezvény keretein belül várja az érdeklődőket a vadiúj Windows 7 a Papp László Budapest Sportarénában. Rengeteg program, játék, nyeremény és akció, a játékszoftverektől, a hardvereken át természetesen a redmondi cég új oprendszeréig.

Biztosan nem fog unatkozni holnap, aki kilátogat kis hazánk legnagyobb sportcsarnokába, a Budapest Gameshow-ra. A korhatár nélküli, családi programok kedvelői ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint akik a legfrissebb fejlesztések iránt érdeklődők, hiszen a mászófaltól, a focin keresztül a szoftverjátékok mellett, reggel kilenctől délután hatig a legnagyobb gyártók hardverei és szoftverei uralják az Arénát.

A színes programok mellett, folyamatos előadásokat láthattok mind a Windows 7, mind pedig az BGS színpadán, akik pedig a szemüket legeltetnék, megtehetik a csinos lányokon, a World Cyber Girls szépségverseny keretein belül, vagy a harcosabb kedvű tekkerek elleshetnek pár fogást a FIFA9-et gyűrő World Cyber Games hivatalos (és hivatásos) versenyzőitől.

Aki pedig nem tud eljutni a rendezvényre, annak is van egy jó hírünk! Ezen az oldalon élőben közvetítjük az egész napos rendezvényt, riportokkal, helyzetjelentésekkel, csak hogy senki ne maradjon le a banzájról.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>