Xbox Csillagok háborúja-rajongóknak


A múlt heti Comic-con rendezvényen mutatta be a Microsoft a Star Wars témájú Xbox Kincetet. Ballmer és Lucas urak újfent kaszálhatnak egy adagot a rajongókon.

450 dollár, azaz kábé 85 ezer forint a csomag ára. Ezért kap a fan egy Xboxot, aminek a külseje R2D2-ra emlékeztet. A kontroller C-3PO-t idézi, a Kinect elem pedig sima fehér, valószínűleg a rohamosztagosok után szabadon.Plusz természetesen jár mellé a legújabb Star Wars Kinect játék, a Kinect Adventures. A készülékben egyébként egy 320 GB-s hard drive kapott helyet, és amikor beletesznek egy játékot, úgy csipog a gépezet, mint R2D2.

Arról egyelőre nincs szó, hogy a Sony és a Nintendo is beszállna a buliba, pedig az lenne az igazi...

Frissítés: Ahogy egyik kedves kommentelőnk jelezte, van már hands-on videó is a drágaszágról, íme:

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>