Yoda az Internet Explorer 8-at ajánlja


Viccesen próbálja rávenni a spanyolokat a Microsoft, hogy IE8-at használjanak: Yodát kérték fel a "szóvivőjüknek".

Ha a http://www.ayudartepodria.com/ oldalra látogatsz, és esetleg nem a legfrissebb Explorert használod, akkor arra figyelmeztet Yoda, hogy nincs veled az erő, és fenyeget a Sötét Oldal, azaz mindenféle malware és phishing kísérletek, amitől a Microsoft böngészője alapból megvéd.

Aki viszont IE8 alatt látogatja meg az oldalt, az nem csak biztonságban van Yoda szerint is, de mindenféle extra tartalmat is letölthet: például IE8 addonokat és social media tartalmakat, sőt, valamilyen versenyen is részt vehet.

Itthon a Microsoft (egyebek mellett) a Böngészőfanatikus csajokkal nyomul, akik élő bevetéseken telepítik a gépekre az új Explorert.

Neked melyik kampány jön be jobban?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.
Egy 2018-as telefon volt 2019 legkelendőbb mobilja
Az iPhone XR-t két éve mutatta be az Apple, de annyira jól sikerült, hogy tavaly is ebből a mobilból vásároltak legtöbbet az emberek.
Desperados 3 Early Access teszt
A nagysikerű Shadow Tactics után a Mimimi elkészíti annak a franchise-nak a folytatását, amelyből a szamurájos-nindzsás stratégiai játék is sokat merített. A Desperados 3 már a finis...
A Shovel Knight alkotói két új játékon dolgoznak
A Shovel Knightról híres Yacht Club Games bejelentette, hogy több projektjük is készülőfélben van, és egy vadonat új címre is számíthatunk.

További tech hírek >>