Youtube mikró


Újhullámos sütő

Azt már régen megértük, hogy a hűtőgép, ha érzékeli, hogy lejártak a benne lévő kaják, rendel a netről belevalót, de pizzára is beprogramozhatjuk. Hogy addig se unatkozzunk, míg a kaját melegítjük, most már videoklipekkel üthetjük el az időt az étkezésig.

Én általában visszarohanok a szobába „Hogyan készült”-et nézni, amíg a mikróban melegítek valamit, ami nem történik meg gyakran, mert én nem kedvelem nagyon, de az biztos, hogy nem szobrozok a viszonylag unalmas látványt produkáló gép előtt. Igaz, az én megoldásom sem a legjobb, elég sok rohangálással jár a rövid nyugalmi állapotot tekintve. A Castoven legújabb prototípusa megoldást találhat a néző, és a rohangáló típusok számára is.

Az alapötlet az, hogy amíg az ételünk melegszik, vagy sül, fő, addig a mikrohullámú sütőn Youtube videoklipeket nézhetünk, amit a nettel kapcsolatban álló készülék tölt le. A mikró ajtaján a szokásos rácsozat helyett egy 10,4 hüvelykes LCD kijelző található, és rejtett hangszórók, így köti össze a kulináris és audiovizuális élvezeteket, s csatlakoztathatjuk Windows-os, vagy Mac géphez is.

 ##171599##

A legérdekesebb cucc az egészben, hogy a mikró pont olyan hosszú videót tölt le a netről, ameddig a betett étel elkészítése tart, így van esély rá, hogy egy pulykasütésnél megnézhetjük kedvenc Bruce Lee filmünket is. A szerkezet egyelőre csak prototípus, de komolyan tervezik piaci bevezetését. Elég kocka.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen gombnyomással tuningolja fel az ASUS laptopokat a ROG Boost
A GPU teljesítményét emeli meg kicsi, de észrevehető mértékben a funkció.
Hétvégi HBO premierek
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül az HBO GO-n. Új sorozatok és az elmúlt évek sikeres hollywoodi filmjei debütálnak a streamingszolgáltató műsortárában.
Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal
Sok szakértő szerint a minden eddiginél magasabb vételárakkal a OnePlus elhagyja az eredeti gyökereit.
Áprilisban élesben is elstartol a Legends of Runeterra, méghozzá egy új kiegészítővel
Megjelenési dátumot kapott a Riot Games kártyajátéka.
[Hardver] Acer Nitro G550 teszt – Mégis milyen egy gamer projektor?
Ha gamer termékekre gondolunk, általában nem a projektorok ugranak be, az Acer nemrég mégis előállt egy játékra kihegyezett darabbal.

További tech hírek >>