Zajenergia


Hang(erő forrás)

Na, ez azért még tényleg erősen koncepció. Viszont érdemes vele foglalkozni, mert a tesztek szerint működőképes, és rendkívül produktív lehet. Bizony, ha ez bejön, eljöhet az idő, mikor egy ordítós bulival egálra hozhatjuk az erősítés költségét.

Ez egy csodaszer lesz, ha működik! A Sonea névre hallgató találmány, számomra magas technológiával – ami sokaknak a képről kiderülhet – a zajból csinál energiát, konkrétan minden decibel után 30Wattot! Ez azt jelenti, hogy építkezésekhez telepítve, vagy tartósan zajos helyekre, nagy mennyiségben nyerhető vele vissza energia.

Hogy mást ne említsünk, minden egyes repülőgép leszállásnál 240 kW áram termelődhet! Kicsit fura helyzet, hogy emberi zajszennyezésből nyerjük vissza zajkeltő szerkezetink működési energiáját. A koncerttel működtetjük a koncertet, érted? No, abba is hagyom, szerintem még elég messze lehet a megvalósítástól, de azért elég frankó ötlet, hogy, ha szar helyen is lakik valaki, legalább az áram egy részét visszanyerheti szerencsétlen környezetéből. Drukkolok neki!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Operencia: The Stolen Sun konzolverzió-ajánló
Magyar kézből magyar démonok – az Operencián és számítógépen, illetve Xboxon túl végre mindenhol elérhető a Zen folklórból és legendákból merítő RPG-je.
Befutott a Vonat Busanba 2 előzetese
Előzetese alapján pont olyan pörgős és brutális lesz a Vonat Busanba 2, mint amilyen az első rész volt. Augusztusban kerülhet mozikba a dél-koreai zombihorror.
A lehető legrosszabbkor: problémát okoz a FaceTime-nál a legújabb iOS-frissítés
Panaszkodnak a felhasználók, hogy nem tudják hívni FaceTime-on keresztül az iOS operációs rendszer régebbi verzióját futtató iPhone-okat, iPadeket.
Sea of Thieves – Hamarosan megjelenik Steamen is
Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft Store után a Steamre is ellátogat a Sea of Thieves, melynek már áruházi adatlapja is van.
Bemutatkozott a 2020-as Razer Blade 15
Az új generációban a legújabb Intel Core processzorok és NVIDIA grafikus vezérlők dübörögnek.

További tech hírek >>