Zene, tojás, fotel VIDEÓ


No kérem szépen, a következő cikkünk főleg a zenebolondoknak szól, ugyanis egy kényelmes zenehallgatási formáról lesz szó, ami tojás. Nesztek, Sound Egg Chair!

Úgy értem, a bútor designja tojás, hiszen tényleg az. S, hogy mitől érdekes ez a szék? Azt hiszem, hogy a 10 colos mélynyomótól és az öt darab, a fotel belsejébe épített hangfaltól, amik együtt egy 5.1-es hangrendszert alkotnak. Arról már nem is beszélve, hogy a rendelésnél tetszőlegesen kiválasztható színű akusztikus hab belsővel küldik az áhított bútordarabot. Az alábbi videóból kiderül, hogy mennyire szól jól a fotel. Meg kell, hogy mondjam, engem lenyűgözött. 

##208015##

Egyébként a bútort az idei CES-en mutatták be, ahol nagyon nagy sikere volt a tesztelők körében. Nem is csodálom! Azt hiszem, hogy a nyugdíjas éveimet el tudnám benne tölteni a kandalló előtt. Ám igazából nem is kell addig várni, hiszen már rendelhető. Az egyszerűbb, 2.1-es változatért 1 450 dollárt, míg a térhangzást lehetővé tevő nagyobb tesóért (hamarosan) állítólag 3 000 dollárt kér majd a gyártó. Ja, és ráköthető bármi, ami hangot tud kiadni és árammal megy.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rossz irányba mozdult a OnePlus
A OnePlus kíváncsi volt a felhasználók kedvenc funkciójára - nagy kritikát kapott a jackcsatlakozó száműzése miatt.
Probléma akadt a Facebook moderációs rendszerével az Egyesült Államokban
Hiába jelentette a felhasználó a gyűlölködő posztot, és hiába ígérte meg a közösségi oldal, hogy eltávolítja - nem így lett.
Bámulatos az új Harry Potter film előzetese
Az előzetesek alapján a hamarosan mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük 2 lényegesen több izgalmat ígér, mint az első rész.
5G kapcsolatot hoztak létre Siófokon
A Vodafone 5G tesztkapcsolaton keresztül közvetített valós idejű online videós tartalmat, melyet HD minőségben streamelt a világhálóra.
Ön elbírna 1500 telefonhívással havonta?
Meglátogattuk a Telenor telefonos ügyfélszolgálatát, érdekes kulisszatitkokat tudtunk meg.

További tech hírek >>