Zene, tojás, fotel VIDEÓ


No kérem szépen, a következő cikkünk főleg a zenebolondoknak szól, ugyanis egy kényelmes zenehallgatási formáról lesz szó, ami tojás. Nesztek, Sound Egg Chair!

Úgy értem, a bútor designja tojás, hiszen tényleg az. S, hogy mitől érdekes ez a szék? Azt hiszem, hogy a 10 colos mélynyomótól és az öt darab, a fotel belsejébe épített hangfaltól, amik együtt egy 5.1-es hangrendszert alkotnak. Arról már nem is beszélve, hogy a rendelésnél tetszőlegesen kiválasztható színű akusztikus hab belsővel küldik az áhított bútordarabot. Az alábbi videóból kiderül, hogy mennyire szól jól a fotel. Meg kell, hogy mondjam, engem lenyűgözött. 

##208015##

Egyébként a bútort az idei CES-en mutatták be, ahol nagyon nagy sikere volt a tesztelők körében. Nem is csodálom! Azt hiszem, hogy a nyugdíjas éveimet el tudnám benne tölteni a kandalló előtt. Ám igazából nem is kell addig várni, hiszen már rendelhető. Az egyszerűbb, 2.1-es változatért 1 450 dollárt, míg a térhangzást lehetővé tevő nagyobb tesóért (hamarosan) állítólag 3 000 dollárt kér majd a gyártó. Ja, és ráköthető bármi, ami hangot tud kiadni és árammal megy.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

GTA Online – Roncs derbire fel!
Megérkezett az Arena War játékmód, amiben egymás járműveit zúzhatjuk szét pontokért és akár karriert is csinálhatunk.
Tagjai tartózkodási helyére lesz kíváncsi a Facebook
A társaság előre jelezné a felhasználók várható tartózkodási helyeit. A Facebook igyekszik kisebbíteni új szabadalmainak jelentőségét.
Lesz miből válogatni 2019-ben: ezek a telefongyártók csinálnak jövőre összehajtható mobilt
Legutóbb egy kínai telefongyártó is csatlakozott azon cégekhez, akiktől hamarosan összehajtható telefon érkezhet. A sor már igen hosszú.
Három plusz három processzormaggal készül az Intel
A Core és az Atom sorozat is megkapja a maga frissítését, de az igazán érdekes fejlesztés a Foveros.
Fortnite – Visszatérhet Thanos?
A Bosszúállók: Végtelen háború főgonosza, Thanos és kesztyűje limitált ideig már vendégeskedett a Fortnite-ban, de most talán visszatér.

További tech hírek >>