Zene, tojás, fotel VIDEÓ


No kérem szépen, a következő cikkünk főleg a zenebolondoknak szól, ugyanis egy kényelmes zenehallgatási formáról lesz szó, ami tojás. Nesztek, Sound Egg Chair!

Úgy értem, a bútor designja tojás, hiszen tényleg az. S, hogy mitől érdekes ez a szék? Azt hiszem, hogy a 10 colos mélynyomótól és az öt darab, a fotel belsejébe épített hangfaltól, amik együtt egy 5.1-es hangrendszert alkotnak. Arról már nem is beszélve, hogy a rendelésnél tetszőlegesen kiválasztható színű akusztikus hab belsővel küldik az áhított bútordarabot. Az alábbi videóból kiderül, hogy mennyire szól jól a fotel. Meg kell, hogy mondjam, engem lenyűgözött. 

##208015##

Egyébként a bútort az idei CES-en mutatták be, ahol nagyon nagy sikere volt a tesztelők körében. Nem is csodálom! Azt hiszem, hogy a nyugdíjas éveimet el tudnám benne tölteni a kandalló előtt. Ám igazából nem is kell addig várni, hiszen már rendelhető. Az egyszerűbb, 2.1-es változatért 1 450 dollárt, míg a térhangzást lehetővé tevő nagyobb tesóért (hamarosan) állítólag 3 000 dollárt kér majd a gyártó. Ja, és ráköthető bármi, ami hangot tud kiadni és árammal megy.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipróbáltuk a játékot, ami Trump rémálma is lehetne
A 2016-os előd által hagyott űrt igyekszik betölteni a Ubisoft új akciójátéka, a The Division 2, melyben újra alvó ügynökként küzdünk az Amerika utcáit elfoglaló fegyveresek ellen....
Megérkezett a Volt egyszer egy Hollywood előzetese
Épp csak néhány nagyágyú tűnik fel Tarantino kilencedik filmjének előzetesében, az egész montázs hangulata mégis varázslatos.
Doom Eternal – Így fut Google Stadián
Egy rövid kis videó bukkant fel az interneten, mely azt mutatja meg, hogyan fut a Doom Eternal a Google streaming szolgáltatásával.
Kicombosította az iMac sorozatot az Apple
A normál és a Pro verzió is frissült, de ez leginkább csak a belsőre vonatkozik.
Mégis jöhet a Razer Phone 3?
A nagy leépítések ellenére úgy néz ki, hogy mégis befuthat idén a Razer Phone 3.

További tech hírek >>