Zenélő bicajlámpa


Akik sokat tekernek kerékpáron, akár napi szinten órákat, általában zenehallgatással próbálják enyhíteni pedálozásaik monotonitását, természetesen a manapság oly divatos fülbe tuszkolható eszközök valamelyikével. Ez természetesen nem veszélytelen!

Gondoljunk csak arra a szituációra, amikor zöld jelzést kapunk és a kereszteződésbe beletekerve nem vesszük észre a „még ezen a narancssárgán átcsusszanok” felelősségteljes sofőr igyekezetét, mert éppen egy húzós kis Pendulum számmal próbálunk erőt nyomni a lábainkba. Máris kész a baj.

Valószínűleg e kemény találkozások kiküszöbölésére álmodták meg LAVOD-ék az LFB-615-Bikeman névre keresztelt, USB-n tölthető bicaj lámpával kombinált zenelejátszót. A 2 GB belső memóriával „felspécizett” lejátszó 10 órán keresztül képes dallamokat csalni füleinkbe, a nem kevesebb, mint 2,3 W teljesítményű hangerősítőjével. A város forgatagába biztosan nem fogsz vele hangorkánként belerobbanni, de használatával olyan zajokat is meghallasz majd, amiket a fülhallgatód eddig kiszűrt.

Hiszen nem kell figyelmetlen sofőr, elég, ha csak éppen arra próbál elsietni egy mentő, vagy – ebbe ne is gondoljunk bele – egy tűzoltóautó, amerre az utad is visz. Ha úgy érzed, hogy megér neked 139 dolcsit, máris hozzájuthatsz fekete-, vagy ezüstszínben. Természetesen víztaszító kivitelben.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.

További tech hírek >>