Zenélő bicajlámpa


Akik sokat tekernek kerékpáron, akár napi szinten órákat, általában zenehallgatással próbálják enyhíteni pedálozásaik monotonitását, természetesen a manapság oly divatos fülbe tuszkolható eszközök valamelyikével. Ez természetesen nem veszélytelen!

Gondoljunk csak arra a szituációra, amikor zöld jelzést kapunk és a kereszteződésbe beletekerve nem vesszük észre a „még ezen a narancssárgán átcsusszanok” felelősségteljes sofőr igyekezetét, mert éppen egy húzós kis Pendulum számmal próbálunk erőt nyomni a lábainkba. Máris kész a baj.

Valószínűleg e kemény találkozások kiküszöbölésére álmodták meg LAVOD-ék az LFB-615-Bikeman névre keresztelt, USB-n tölthető bicaj lámpával kombinált zenelejátszót. A 2 GB belső memóriával „felspécizett” lejátszó 10 órán keresztül képes dallamokat csalni füleinkbe, a nem kevesebb, mint 2,3 W teljesítményű hangerősítőjével. A város forgatagába biztosan nem fogsz vele hangorkánként belerobbanni, de használatával olyan zajokat is meghallasz majd, amiket a fülhallgatód eddig kiszűrt.

Hiszen nem kell figyelmetlen sofőr, elég, ha csak éppen arra próbál elsietni egy mentő, vagy – ebbe ne is gondoljunk bele – egy tűzoltóautó, amerre az utad is visz. Ha úgy érzed, hogy megér neked 139 dolcsit, máris hozzájuthatsz fekete-, vagy ezüstszínben. Természetesen víztaszító kivitelben.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nagyjából 10 új bejelentés várható a The Game Awardson
Újdonságokból ezúttal sem lesz hiány, ráadásul Geoff Keighley műsorvezető szerint eddig még egyik sem szivárgott ki közülük.
Netflix - letöltődnének az ajánlott tartalmak
A stream-szolgáltató olyan funkción dolgozik, amely megkönnyítheti a különböző műsorokhoz való hozzáférést.
Módosítani kell a web finanszírozási modelljét?
A világhálóra egyre több ember és eszköz csatlakozik, folyamatosan nő a fogyasztott tartalom, ami növeli az áramszükségletet. Mindez hosszú távon nem lesz fenntartható.
Orosz hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
Orosz hackerek ellen emeltek vádat a pennsylvaniai Pittsburghben - jelentette be az amerikai igazságügyi minisztérium.
Dupla kijelzős, 5G-képes mobilt teszteltünk
Kipróbáltuk a világ egyik legfurább mobilját! Íme a dupla képernyős LG V50 ThinQ 5G.

További tech hírek >>