Zenélő kocka


Méretei miatt rendkívül hordozható (26 x 26 x 25mm) szinte tökéletes kockaformát kapott a tervezőktől. Farmerben nem épp a legkényelmesebb a hurcolása, de meglehet próbálni.

Ebben a hatalmas méretben csak egy hangszóró fért el, bár ha kettő lenne benne, akkor sem lenne egy hatalmas stereo élményre képes szerintem. A neten minden adat megtalálható róla, pedig az ilyen információkat szeretik elhallgatni. A hatalmas hangszóró 0,8Watt-ot képes kipréselni magából. Ez mindenképpen jobb teljesítmény, mint amilyenre egy telefon képes. Frekvencia tartománya 600Hz és 20Khz között mozog.

A csatlakozást nem bonyolították túl, egy kihajtható 3,5-es jack került rá, így szinte mindennel használható, már ha van megfelelő ajzat az eszközön. Található rajta két kis nyílás, mely segítségével fel is köthetjük valahová. Van még továbbá egy főkapcsoló is, ugyanis beépített akkumulátorral rendelkezik a kicsike, melyet miniUSB-n keresztül lehet feltölteni. Ezzel 4-5 órát képes elzenélni. A töltéshez kapunk egy kb. 7cm-es kábelt. A kocka maga teljesen fekete, csak a hangszóró kapott ezüstös színű rácsot. Súlya mindössze 17 gramm.

##196121##

10 dolláros ára miatt szerintem vállalható, és ha mégsem jönne be, még mindig remek ajándék válhat belőle.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>