Zenélő kocka


Méretei miatt rendkívül hordozható (26 x 26 x 25mm) szinte tökéletes kockaformát kapott a tervezőktől. Farmerben nem épp a legkényelmesebb a hurcolása, de meglehet próbálni.

Ebben a hatalmas méretben csak egy hangszóró fért el, bár ha kettő lenne benne, akkor sem lenne egy hatalmas stereo élményre képes szerintem. A neten minden adat megtalálható róla, pedig az ilyen információkat szeretik elhallgatni. A hatalmas hangszóró 0,8Watt-ot képes kipréselni magából. Ez mindenképpen jobb teljesítmény, mint amilyenre egy telefon képes. Frekvencia tartománya 600Hz és 20Khz között mozog.

A csatlakozást nem bonyolították túl, egy kihajtható 3,5-es jack került rá, így szinte mindennel használható, már ha van megfelelő ajzat az eszközön. Található rajta két kis nyílás, mely segítségével fel is köthetjük valahová. Van még továbbá egy főkapcsoló is, ugyanis beépített akkumulátorral rendelkezik a kicsike, melyet miniUSB-n keresztül lehet feltölteni. Ezzel 4-5 órát képes elzenélni. A töltéshez kapunk egy kb. 7cm-es kábelt. A kocka maga teljesen fekete, csak a hangszóró kapott ezüstös színű rácsot. Súlya mindössze 17 gramm.

##196121##

10 dolláros ára miatt szerintem vállalható, és ha mégsem jönne be, még mindig remek ajándék válhat belőle.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.
Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.

További tech hírek >>