Zenélő kocka


Méretei miatt rendkívül hordozható (26 x 26 x 25mm) szinte tökéletes kockaformát kapott a tervezőktől. Farmerben nem épp a legkényelmesebb a hurcolása, de meglehet próbálni.

Ebben a hatalmas méretben csak egy hangszóró fért el, bár ha kettő lenne benne, akkor sem lenne egy hatalmas stereo élményre képes szerintem. A neten minden adat megtalálható róla, pedig az ilyen információkat szeretik elhallgatni. A hatalmas hangszóró 0,8Watt-ot képes kipréselni magából. Ez mindenképpen jobb teljesítmény, mint amilyenre egy telefon képes. Frekvencia tartománya 600Hz és 20Khz között mozog.

A csatlakozást nem bonyolították túl, egy kihajtható 3,5-es jack került rá, így szinte mindennel használható, már ha van megfelelő ajzat az eszközön. Található rajta két kis nyílás, mely segítségével fel is köthetjük valahová. Van még továbbá egy főkapcsoló is, ugyanis beépített akkumulátorral rendelkezik a kicsike, melyet miniUSB-n keresztül lehet feltölteni. Ezzel 4-5 órát képes elzenélni. A töltéshez kapunk egy kb. 7cm-es kábelt. A kocka maga teljesen fekete, csak a hangszóró kapott ezüstös színű rácsot. Súlya mindössze 17 gramm.

##196121##

10 dolláros ára miatt szerintem vállalható, és ha mégsem jönne be, még mindig remek ajándék válhat belőle.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>