Zöldítsd a konzolt!


Ez lehetne a jelszava a TrickleStar-nak, ha itthon is kapható lenne legújabb ketyeréje. Az egyik legokosabb megoldás az áramzabáló konzolok „kiiktatására”.

Mint azt láthatjátok, elég sok cikk születik zöld tematikában. Nem csak azért, mert ez most divatos és legfőképp fontos, hanem azért is, mert a cégek sorra ötletes dolgokkal állnak elő, hogy ez a kis sárgolyó, amin tengődünk még húzza egy pár évezredig.

A TV TrickleSaver gyakorlatilag egy speciális dugaszoló aljzat melybe a tévénket, illetve ez esetben a még kikapcsolt állapotban is sokat „zabáló” játékkonzoljainkat dughatjuk.

Ha ez a kis konnektor érzékeli, hogy a TV-t kikapcsoltuk és leesett a készülék fogyasztása, akkor ezzel egy időben áramtalanítja a konzolt is, hiszen ezek a kis játékszörnyek, annyi energiát fogyasztanak kikapcsolt állapotban, mint egy hűtő egész évi működése. Ötletes.

Kár, hogy (egyelőre) nálunk nem kapható, testvérével a számítógépekhez szánt PC TrickleSaver-el együtt, de a ha jól láttam a német verziót mi is tudnánk itthon használni.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Operencia: The Stolen Sun konzolverzió-ajánló
Magyar kézből magyar démonok – az Operencián és számítógépen, illetve Xboxon túl végre mindenhol elérhető a Zen folklórból és legendákból merítő RPG-je.
Befutott a Vonat Busanba 2 előzetese
Előzetese alapján pont olyan pörgős és brutális lesz a Vonat Busanba 2, mint amilyen az első rész volt. Augusztusban kerülhet mozikba a dél-koreai zombihorror.
A lehető legrosszabbkor: problémát okoz a FaceTime-nál a legújabb iOS-frissítés
Panaszkodnak a felhasználók, hogy nem tudják hívni FaceTime-on keresztül az iOS operációs rendszer régebbi verzióját futtató iPhone-okat, iPadeket.
Sea of Thieves – Hamarosan megjelenik Steamen is
Nagyon úgy néz ki, hogy a Microsoft Store után a Steamre is ellátogat a Sea of Thieves, melynek már áruházi adatlapja is van.
Bemutatkozott a 2020-as Razer Blade 15
Az új generációban a legújabb Intel Core processzorok és NVIDIA grafikus vezérlők dübörögnek.

További tech hírek >>