Zombik lepték el a Google Térképét


Vannak azok a játékok, ahol menekülni kell különféle lények elől. Meg van a Google Maps. Valaki összehozta a kettőt egyben. Az eredmény: rohangálhatsz a zombik elől, ahol csak a kedved (és a Street View tartja).

Előrebocsátom: semmi értelme, és csak időrablás. Viszont nagyon szórakoztató. A Wonder-Tonic írt egy egyszerű játékot, amit a Google Utcanézetében lehet játszani: annyi a lényege, hogy a Street View-ban lépkedve kell menekülni a zombik elől. Ha körbevesznek, meghaltál!

Próbálgattam pár random nagyvárosban, illetve múzeumokban is, ugyanis a Google nemrégiben körbefotózott néhányat a világ leghíresebb kiállításai közül is. (Persze itthoni térképen nem lehet, mert mi ugyebár nem vagyunk fent a Street View-n a személyiségi jogaunk miatt.)

Természetesen erősen béta a cucc, kezdetleges a grafika, és csak Chrome böngészőben működik a Streetview Zombie Apocalypse, de azért mókás.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Két új EPYC-kel támad az AMD
Furcsa módot a kisebbik modell lesz az igazán érdekes, hiszen a kategóriáját tekintve nagyon sok gyorsítótárat kínál majd.
Vaják – Henry Cavill farkasos emlékérmével köszönte meg a stábtagok munkáját
Henry Cavill egy kis ajándékkal kedveskedett a Vaják sorozat stábtagjainak, méghozzá egy igen stílusos farkasos emlékérmével.
Új gyógyszert talált a mesterséges intelligencia, amivel legyőzhetjük a szuperbaktériumokat
A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) tudósai egy olyan algoritmust fejlesztettek ki, amely a szuperbaktériumok legyőzéséhez keres ellenszert.
Nem tud kitörni az alsókategóriából a Nokia márka
Jön az új csúcs-Nokia, ehhez pedig saját hajlítható telefon csatlakozik, de csak a hagyományos mobiloknál van sikerük.
A Razer és az x-kom AGO új korszakot nyit az esportolók edzésében és fejlesztésében (x)
A Razer belsős esport csapat és az x-kom AGO innentől kezdve együttműködik majd az esportolók edzésének megreformálása érdekében.

További tech hírek >>