Zombik lepték el a Google Térképét


Vannak azok a játékok, ahol menekülni kell különféle lények elől. Meg van a Google Maps. Valaki összehozta a kettőt egyben. Az eredmény: rohangálhatsz a zombik elől, ahol csak a kedved (és a Street View tartja).

Előrebocsátom: semmi értelme, és csak időrablás. Viszont nagyon szórakoztató. A Wonder-Tonic írt egy egyszerű játékot, amit a Google Utcanézetében lehet játszani: annyi a lényege, hogy a Street View-ban lépkedve kell menekülni a zombik elől. Ha körbevesznek, meghaltál!

Próbálgattam pár random nagyvárosban, illetve múzeumokban is, ugyanis a Google nemrégiben körbefotózott néhányat a világ leghíresebb kiállításai közül is. (Persze itthoni térképen nem lehet, mert mi ugyebár nem vagyunk fent a Street View-n a személyiségi jogaunk miatt.)

Természetesen erősen béta a cucc, kezdetleges a grafika, és csak Chrome böngészőben működik a Streetview Zombie Apocalypse, de azért mókás.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>