Sokan szeretnek manapság az MMO-kat. Számos fajtája van, a legismertebbek az MMORPG-k mint például a World of Warcraft, Silkroad vagy a Guild Wars. Ezen felül van számos egyéb fajtáju játék is, mint például a Football Superstars ami egy focis játék...
Most olvastam, hogy a japánoknál AA elemeket már bármilyen folyadékkal feltöltve képesek használni. Hangsúlyozom bármilyen folyadékkal...
Amikor a Google 2006-ban megvásárolta a YouTube-ot 1.65 milliárd zöldhasúért, mindenki azt kérdezte: Nyereséges lesz?
Néha a kevesebb, több. Erre tökéletes példa a Joli OS ami a kicsi méretével és mégis nagyon hasznos funkcióival keltette fel a figyelmemet.
Réges régen, egy messzi, messzi IP szegmensben ...
|
Kis segítségre lenne szükségem.Integrált vidikaris alaplaphoz a gyártó oldaláról leszedett vga drivert nem hajlandó elfogadni, és sehol sem lelek hozzá. Az alaplap egy gigabyte ga-m55plus-s3g ha van valakinek ehhez gyári lemeze, jelezze léci.
Helló. 1 ojan gondom van h ha a gépem ki akarom kapcsolni csak ujraindul.mi a tehendő ienkor ??
Kénytelen vagyok kinyomni. Am Windowns XP sp3. van edig nem volt vele gond dr szten nem is aza baj. nem rég 1 Codegen tápot voltam muszáj beleteni cak h netezzni tudjak mert tom másra nem való.
lehet a táp a gond forrása vagy vmi virus ? .??
Lehet hogy nem jó helyre írok,de szükségem lenne egy progira.:)A fiam most tanulja a suliba a színkeverést.És nem találok,semmilyen progit. vagy játékot,amivel ha két színt összekeverek milyen színt ad ki???Ha tudtok segíteni megköszönném.:)Szép napot!!:)
Igen,köszönöm:)Időközben rátaláltam:)Tegnap úgy is csináltam,de azért kivártam a végét,kíváncsiságból, hogy tuti jól állítottam-e be:)Sikerült!:D Hivatkozás: (32) blackbird
a legtöbb vírusirtóban bekapcsolható hogy ha végzett az irtással akkor kapcsolja ki a gépet automatikusan. :) Hivatkozás: (31) Bella
Elkelne egy kis segítség!!Ha tudna valaki egy olyan progit.amivel betudnám állítani,hogy pl:30 perc után kapcsoljon ki a gép magától,azt megköszönném!!Ugyanis ilyenkor szoktam vírust írtani,de már alig bírom kivárni a végét:)és sokszor ,elalszom és egész éjjel be van kapcsolva a gépem:)Kicsit spórolnék az energiával ha lehet!!
Nekem is w200-am van, ugyan szegényen már nem látszik, mert se burkolata, se billentyűzete, se hangszóróvédője, szóval ami leesett az leis esett.:D De az alapszoftverrel ahogy észrevettem, még mp4-et se hajlandó kezelni, csak 3gp-t. Ha rárakod és lejátszanád, akkor se megy más, meg videófelvételnél is 3gp-t hoz létre, úgyhogy abba kell konvertálni. Ha még nem találtál, akkor kereshetek neked egyet. közben jó kedvem volt, és kerestem egy progit neked.:) http://href.hu/x/ahv0 ki is próbáltam.:) szedheted nyugodtan. Szerkesztve: 2009-11-03 16:29Hivatkozás: (28) Bella
Segítene vki.légyszi:)Letöltöttem egy videót(zene)FLV-formátum,az lenne a problémám nem tudom hogy lehet átkonvertálni,hogy lejátsza a telóm (Sony Ercsson W200)???:)Segítsen valaki légyszííííí:):)
:)Segítséget szeretnék kérni vkitől.!Lecseréltem a Genius hangszóróimat egy 5.1-es Btech hengszóró szettre.Rákötöttem a gépre mivel 3-om bemenet van a gépen és a hangszóró erősítő is 3-om dugós.,és színben is megegyeznek!!Csak itt a problémám ugyanis csak 2 hangszóró szól a többi nem.Hol tudom beállítani,vagy lehet hogy nem komp.egymással???Segítsen vki!!:)Köszi Macsy!!
találtam pár nyílt forráskódú és ingyenes progit is ami megfelelne az igényeidnek de az meg linux alá van nagy részt és nincsen windowsos portja ezért nem linkeltem be ezeket mert gondolom neked windowsos kellene ezért a fenti linkeket adtam meg mert ezek nagyrészt windowsra készültek . linuxot feltenni azért nagyon meredek lenne főleg úgy hogy oktató videokat készítesz. igaz linux alatt a fenti képlopó és videokészítő progikból csendes oceánt lehet rekeszteni. szóval ha kell segítség valamiben nyugodtan kérdezd meg. :) Hivatkozás: (25) ryncaise
esetleg néz körül ezen az oldalon http://www.freedownloadscenter.com/Search/video_capture.html a google kereső linkje meg ez amit keresel. http://www.google.hu/search?hl=hu&q=video+capture+free&meta=&aq=7&oq=video+capture+ így talán megtalálod azt a fenti programot ami az igényeidnek is megfelel esetleg. Hivatkozás: (23) ryncaise
Elmondom, miért kellene! Szoktam tutorial videókat készíteni! Na már most! Ha pl. egy menüt legördítek, normál videóméretben nem látszik igazán mire is kattanok! A CamStudio programban nincs zoom, sajnos! Más ingyenes képernyőfelvevőt nem ismerek, ami ezt tudná (free). Ez az én naaaaagy gondom, ezért kellene megoldás. :(
hmm... át lehet azt is variálni, de akkor az nem csak arra az 1-2 alkalmazásra lesz, ami neked kell, hanem az összesre, ami adott esetben nézhet ki gusztustalanul is. Szerintem inkább csökkentsd a képernyő felbontását, így minden egy kicsit nagyobban jelenik meg, és mégsem néz ki annyira rosszul, mint a másik megoldás ami eszembe jutott. Hivatkozás: (21) ryncaise
üdv, WordPad-ban is működik ez a Ctrl+görgő megoldás (legalábbis nálam). Word-ben (2003-al bezárólag) ott a bal alsó sarokban találsz 3-4 kis huncut gombot, amikkel a nézetet variálhatod, vagy fent a Nézet menüben is lehet hogy lelsz Zoom-ot. Ha van hozzá billentyű kombináció, akkor az is ott lesz mellette kiírva. Ha nem a Nézet menüben akkor az Eszközökben. Hivatkozás: (19) ryncaise
Van egy gondom, amire nem tudok rájönni (sok van, de maradjunk ennél :D) A weboldalakra Ctrl + egérgörgő segítségével rátudok zoomolni! Hogyan tehetném ezt meg, hasonló kombinációval, esetleg, pl.: Word, Exel, MS Paint, vagy bármely más programmal? Nem a munkafelületen, hanem úgy, hogy pl. a Paint esetében az eszközkiválasztást kinagyítani, ill. visszaállítani. Tudom, van alapból nagyító, de elég idétlen megoldás! Ötlet? Előre is köszi!
így fejből nem tudok írni ilyen lapokat de ha rákeresel az ati chipsets motherboard + intel cpu kombóra akkor kidob pár találatot a google. :)
tudnál pár ilyen alaplapot írni ami intel proci és atis chipset?
Szerkesztve: 2009-07-19 14:50
vannak elég jó intel procis és atis chipsetes alaplapok pl az enyém is intel procis ati chipsetes és atis kártya van benne szóval nem gond ha intel procit szereted. :) nekem pl egy x200m-es kártya van ami meg egy r300-as chip van(vpu->atinál természetesen) elég jól teljesít windows és linux alatt is.:) Hivatkozás: (15) lolti93
csak én nem szeretem az AMD procikat de a vididkaridol meg jókat tudnak csinálni ott verik az nvidiat de procibol meg szerintem az intel megbízhatóbb és jobb.
Szerkesztve: 2009-07-17 16:31
az jó proci arra ügyelj hogy nvidias chipsetü alaplapba ne rakj atis kártyát mert nem szereti ez fordítva is igaz. ha ati kártyát chipset esetén az amd proci a legjobb választás mivel az házon belül van mióta az amd megvette az atit. :) természetesen az atik jó intel procival is csak a chipsetre nagyon ügyelj hogy milyen van az alaplapon a kompatibilitás okozta problémák elkerülése miatt is. :) Hivatkozás: (13) lolti93
Asztali gépem van ja és a perci az intel E4600 2,4MHz L2 2Mb
western digital 160GB 8Mb cache csak nem tom hogy 5400es vagy 7200 őt fordul
|
VÁLTS KINÉZETET:
Ez történik most
Ildikó19 megváltoztatta a profil adatait kocki megváltoztatta a profil adatait kocki regisztrált az oldalra BodaL regisztrált az oldalra editor véleményezte a(z) '' cikket meggi regisztrált az oldalra
Íme egy kis ízelítő a ketyereparkból:
|