Infratag FŐOLDAL ARCHÍVUM KETYEREPARK BLOG APRÓHIRDETÉS FÓRUM FALIÚJSÁG KERESÉS KÉPEK VIDEÓK
hirdetés
Sokan szeretnek manapság az MMO-kat. Számos fajtája van, a legismertebbek az MMORPG-k mint például a World of Warcraft, Silkroad vagy a Guild Wars. Ezen felül van számos egyéb fajtáju játék is, mint például a Football Superstars ami egy focis játék...
Tovább »
Most olvastam, hogy a japánoknál AA elemeket már bármilyen folyadékkal feltöltve képesek használni. Hangsúlyozom bármilyen folyadékkal...
Tovább »
Amikor a Google 2006-ban megvásárolta a YouTube-ot 1.65 milliárd zöldhasúért, mindenki azt kérdezte: Nyereséges lesz?
Tovább »
Szemünk előtt a megoldás
Tovább »
Néha a kevesebb, több. Erre tökéletes példa a Joli OS ami a kicsi méretével és mégis nagyon hasznos funkcióival keltette fel a figyelmemet.
Tovább »
Réges régen, egy messzi, messzi IP szegmensben ...
Tovább »

2010-02-02 20:11 · (8)
ja értem akkor a fordulat számlálós részt kell buzerálni a doboznál.
http://radikalmod.hu/  némi ötletet innen is nézhettek hogy hogy kell buzerálgatni az ilyen dobozokat.:)

Hivatkozás: (6) bertalanimre
2010-02-02 19:48 · (7)
Sztem nyugodtan megcserélheted,az csak + - lehet,ha két eres vezeték,mert akkor a földelés nem ott van:)Vagy legalábbis én így gondolom.A minap szedtem szét a mosógépem,mert rázott,kiderült,hogy a földelés lecsúszott belül,azóta nem ráz! :D :D :D Lehetséges,hogy belül van abban is,valahol egy kanóc,ebből gondolom,hogy ott nincs földelés:)és így meglehet cserélni ,legfeljebb nem történik semmi:)

Hivatkozás: (6) bertalanimre
2010-02-02 17:45 · (6)
Ajjaj, nem voltam lehet világos.

A laptopnak annyi köze van a dologhoz Black, hogy azt akarjuk hűteni, de nem laptop alkatrészről beszélünk. Tudjátok vannak ezek a dokkolók, nah ezt úgy képzeld el, hogy van 2 ventilátor ( mint a gép tápegységén ) és az van 1 műanyagdobozba belenyomva.

A másik: Nem tudom megmerhetem-e cserélni azt a két kábelt amik a ventilátorba mennek mert mivan, ha az a két kábel nem a + és a -, hanem feszültség és föld? Akkor 120% a füstjeles eredmény, ha az utóbbi és felcserélem. Visszavinni nem akarja, inkább megbuzerálja akkor már.
2010-02-02 14:14 · (5)
meg jó lenne tudni a laptop típusát is. mert mindegyiknél máshogyan kell nekem pl passzív hűtésű egy kisebb ventilátorral de  elég jól hűt igaz a passzív hűtés melegszik mert réz csöves a bordával együtt amire kell ügyelni az az hogy hogyan tereled a levegőt ki és befelé. az usb meg max 5voltot bír.
 http://usb.org/ itt tudod megnézni a referenciát hogy mi hogy van.

egyébként  meg a működési elv meg az amit draco31 leírt. meg érdemes a haverod laptopjának a szerviz könyvére is  rákeresni és ott minden ilyen dolog le van írva venti csere meg ilyenek.
2010-02-02 13:05 · (4)
Ezek a ventik kétfajták lehetnek. Van amelyiknél nyugodtan megcserélheted a polaritást, mert akkor forognak visszafelé. És van amelyiknél a megcserélt polaritás után füstjelekkel kommunikál. Ezt tapasztalatból mondom. A Ti esetetekben nem tudom melyik változat van, és én csak azután tudom megmondani, hogy melyik, ha kipróbáltam.

Hivatkozás: (1) bertalanimre
2010-02-02 11:17 · (3)
Sztem,vigye vissza,ha megvan a blokk.vissza veszik,legfeljebb levásárolja az árát,ha a  pénzt nem is adják vissza!!!:)

Szerkesztve: 2010-02-02 11:19

2010-02-02 10:34 · (2)
Szia!

Szerintem,bár ez elmélet,mivel csak kis ventilátornál próbáltam,ha megcseréled a polaritás ami a két kábelnél a plusz és mínusz névre kereszteltek,egyenáram lévén.
Szóval ha a ventiél a két kábel polaritását felcseréled akkor a forgási irány is megváltozik.

2010-02-02 09:47 · (1)
Sziasztok!

Egy igazi ketyerés kérdést akarok nektek feltenni skacok.
Haverom vett 2 darab USB-s laptop hűtőt de egy nagy "fütty" az egész. Pacific Breeze ... Ne vegyétek meg. Itt egy kép a bűnösről. Szóval a probléma vele a következő:

A ventilátor fentről szívja be a levegőt és az alján nyomja előre kifele. A teljesítménnyel nincs gond mert nagyon hideget fúj, azonban a képek alapján amik a neten vannak megpróbáltuk a helyére rakni és nem hűtött a gépen jószerivel semmit. Arra gondoltunk, hogy megfordítanánk a ventik irányát, hogy felfelé nyomják a levegőt. Másik ismerősömnek gagyibb laptop hűtője van, azon kipróbáltuk ( fizikailag megfordítottuk a ventit ) és csoda ... minden -10, -15 fokkal jobb lett.

A kérdés az alábbi:

Hogyan lehetne megfordítani a ventilátorok irányát abban a kettő xarban? Szegény nagyon el van keseredve mert semmi haszna nincs így a cuccosnak, csak világít.
Fizikailag sajnos nem lehet mert ez úgy van beépítve, hogy csak nagy áldozatok árán lehetne fizikailag megfordítani őket, ezért vagy a kábelezéssel kéne valamit csinálni vagy szoftveresen szerintem.

Amire rájöttem:

Az USB kábelen nem tudom hogy lehetne polaritást felcserélni, lévén a 4 kábel az Adat - adat - 5 Volt - Föld. Így nem tudom mit lehetne csinálni. A ventikben két kábel megy, szerintem az is a fesz és a föld, nem?

Help Tech.hu!

Srác üzeni: Kib*szott nagy átb*szás ez a venti, nehogy ilyet vegyetek!
VÁLTS KINÉZETET:
Kövess minket:
Ez történik most
ShadowBeast képet töltött fel a(z) 'Sony Ericsson Live with Walkman™' ketyeréhez
ShadowBeast képet töltött fel a(z) 'Sony Ericsson Live with Walkman™' ketyeréhez
ShadowBeast a(z) 'Sony Ericsson Live with Walkman™' ketyerét felvette a ketyeréi közé
Ildikó19 megváltoztatta a profil adatait
csiporász regisztrált az oldalra
kocki megváltoztatta a profil adatait
kocki regisztrált az oldalra
bertalanimre véleményezte a(z) 'Gyurcsány Ferenc nem halt meg!' cikket
BodaL regisztrált az oldalra