Infratag FŐOLDAL ARCHÍVUM KETYEREPARK BLOG APRÓHIRDETÉS FÓRUM FALIÚJSÁG KERESÉS KÉPEK VIDEÓK
hirdetés
Sokan szeretnek manapság az MMO-kat. Számos fajtája van, a legismertebbek az MMORPG-k mint például a World of Warcraft, Silkroad vagy a Guild Wars. Ezen felül van számos egyéb fajtáju játék is, mint például a Football Superstars ami egy focis játék...
Tovább »
Most olvastam, hogy a japánoknál AA elemeket már bármilyen folyadékkal feltöltve képesek használni. Hangsúlyozom bármilyen folyadékkal...
Tovább »
Amikor a Google 2006-ban megvásárolta a YouTube-ot 1.65 milliárd zöldhasúért, mindenki azt kérdezte: Nyereséges lesz?
Tovább »
Szemünk előtt a megoldás
Tovább »
Néha a kevesebb, több. Erre tökéletes példa a Joli OS ami a kicsi méretével és mégis nagyon hasznos funkcióival keltette fel a figyelmemet.
Tovább »
Réges régen, egy messzi, messzi IP szegmensben ...
Tovább »

2010-02-06 13:42 · (10)
másik windowst feltudsz rakni a gépre a tréj mobil  cuccára írtam azt hogy a telepítő cucc nem kompatibilis  a  win7-el hát a kék halál win esetén hw hiba  driver hiba miatt szokott elhalálozni  érdemes a  barátnőd laptopján  befrissíteni  a meghajtó programokat  és akkor nem lesz gond. deamontools meg ilyenek telepítve vannak az adott laptopra mert lehet hogy azt kever be.

Hivatkozás: (7) petya33
2010-02-06 13:31 · (9)
egyébként a windows7-et is megkérheted azt hogy keresen friss meghajtót. :)

Hivatkozás: (8) Mivanka
2010-02-06 10:46 · (8)
Petya!
Úgy kéne megpróbálnod,hogy :
1,leszeded a gépről a telepített web'walk-ot.
2,bedugod a gépbe a web'walk sticket és amikor kérdezi,hogy telepíted-e?-akkor nyomsz egy nem-et.
3,belépsz a sajátgépbe ahol látod mint telepítőfájlt valamelyik meghajtónál.
4,rámész a telepítőfájlra és jobb klikk megnyitás.
5,az exe fájlon nyomsz egy jobb klikket és úgy kéne felajánlania a kompatibilitási problémák megoldását.
6,ha ez végig megy akkor már tudod telepíteni is.

De a kék halál amiről te beszélsz az furcsa...mert annak nem a stic-hez kéne kötődnie.
Ha ezen kívül tökéletesen működik a gépetek akkor még érdemes magát a web'walk kütyüt lefrissíteni a nettről.
Beírod a típusát a google-be és rákeresel frissebb verzióra.
2010-02-06 09:02 · (7)
:( értem , akkor esélyem sincs rá ?vagy tegyek fel egy másik windowst ?

Hivatkozás: (5) blackbird
2010-02-06 09:00 · (6)
Persze-persze , próbáltam én újra telepiteni, de le futtata magát , és lehetőséget sem adott a be állitásokhoz ! amúgy őszintén ,ilyen szinten hülye vagyok a géphez ! állitólag valami "kék halál jön be"és semmit nem reagál a billentyüzet

Hivatkozás: (4) Mivanka
2010-02-05 23:08 · (5)
nem kompatibilis a win7-el de vista alatt is elég egy nagy hulladék. ilyen esetben meg tök mindegy hogy legális-e vagy nem legális a windows. :)

Hivatkozás: (3) petya33
2010-02-05 21:31 · (4)
Petya33!
Próbáld meg letelepíteni a web'walk cuccot és amikor újra telepítenéd akkor az exe fájlnál jobb klikk és kompatibilitási problémák megoldása.Általánosságban ez segít és bízom benne,hogy tudtam segíteni.
2010-02-05 19:10 · (3)
:) de jó ,hogy ide tévedtem ! blackbird ! úgy látom értessz hozzá....... hogy lehet az , hogy a barátnőm laptopján win7 van , persze nem legális :) de amikor bele rakom a web stickemet , max 30mp után le fagy ! pedig még néha a freemailt is meg tudom nyitni, viszont ha a vonalas netre (tel) rádugja az hibátlanul , fagyás nélkül , de ott megy ! voltam a t-mobilnál és ott a rendszer telepitéssel takaróztak . létezne , hogy esetleg valamit nem pipáltunk ki , a telepités közben ?

Hivatkozás: (2) blackbird
2009-10-11 19:56 · (2)
esetleg frissíteni kellene vagy a gépedhez tartozó meghajtókat tedd fel alaplap vga,chipset stb:)

Hivatkozás: (1) vpetike
2009-10-11 19:12 · (1)
hello annyi lenne a problémám hogy a windows 7-et mikor kikapcsolom mindeig csak annyit ir ki hogy leállítás és ott megfagy hiába kapcsolom ki délután egész északa csak azt irja ki hogy leállitás de köben megy a gép mit tehetnék ez ellen?
VÁLTS KINÉZETET:
Kövess minket:
Ez történik most
ShadowBeast képet töltött fel a(z) 'Sony Ericsson Live with Walkman™' ketyeréhez
ShadowBeast képet töltött fel a(z) 'Sony Ericsson Live with Walkman™' ketyeréhez
ShadowBeast a(z) 'Sony Ericsson Live with Walkman™' ketyerét felvette a ketyeréi közé
Ildikó19 megváltoztatta a profil adatait
csiporász regisztrált az oldalra
kocki megváltoztatta a profil adatait
kocki regisztrált az oldalra
bertalanimre véleményezte a(z) 'Gyurcsány Ferenc nem halt meg!' cikket
BodaL regisztrált az oldalra