Tech hírek

Hatalmas "szellemgalaxist" találtak a csillagászok a Tejútrendszer köde mögött
Az Európai Űrügynökség (ESA) Gaia űrszondája által kiszúrt objektum mérete miatt is érdekes, ugyanis hatalmas, ami egyáltalán nem jellemző a törpegalaxisokra.
A Valve több ezer dollárt fizetett egy bug felfedezőjének
A Valve 20 ezer dollárt fizetett ki egy bugvadásznak, amiért felfedezett egy rendkívül súlyos, a cégnek hatalmas kárt is okozható hibát a Steamen.
Itt a Zotac virtuális valóság hátizsákjának új generációja
A VR GO 2.0 átszabott külsőt és újabb processzort kapott.
Ebben az amerikai étteremben instagramos asztalhoz is lehet helyet foglalni
Egy bostoni étterem közel 28 millió forintnak megfelelő dollárt költött arra, hogy a betérő vendégek tökéletes fotókat készíthessenek az Instagramra. A pénzből egy különleges asztal készült.
Nem szállnak el az árával? Ennyibe kerülhet majd a legolcsóbb Galaxy S10
Az a hír már régóta kering a neten, hogy a jövő évi Galaxy S-ből, azaz a Galaxy S10-ből háromféle változat is lesz. Most a legolcsóbbikról szivárogtak ki információk.
Újabb okosbillentyűzet a Das Keyboardtól
Az amerikai szoftvercég bővítette a felhőhöz csatlakozó klaviatúráit, és most először dobnak piacra Cherry MX kapcsolókat használó Q-szériás modellt.
A Sharknado után a Clownado és Pikachu is egyszerre támad
A trash-horrorok amerikai hercegének új filmjét aligha vetítik majd a magyar mozik, az élőszereplős Pikachut viszont nálunk is bemutatják májusban.
Nem csak a zenészek márkája akar lenni a Beyerdynamic
A leginkább profik által ismert zeneipari cég nyit a nagyközönség felé, logót váltott és a közösségi médiában is aktivizálja magát.
Amit csak kevesen tudnak: így lehet lerázni a "lerázhatatlan" hőmérőt – videó
A higany helyett galliumot tartalmazó hőmérőket is egyszerűen le lehet "nullázni", de egy kissé szokatlan megoldást kell választani. Mutatjuk.
UPnP biztonsági réssel toboroz routereket egy új botnet
A BCMUPnP_Hunter eddig mintegy 100 ezer eszközt fertőzött meg, egy évek óta ismert sebezhetőséget kihasználva.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>