Tech hírek

Ránéztek Trump Facebook- és Instagram-fotóira, és kiderült, hogy többet számítógéppel manipuláltak
Donald Trump bevett szokása, hogy a neki nem tetsző írásokra és híroldalakra a "fake news", vagyis az álhír szót alkalmazza, holott egy új kutatás szerint valójában ő az, aki a megtévesztésre játszik.
Mit jelent, ha az ön e-mail-címe is rajta van ezen a vészjósló listán?
Nagy port kavart tegnap a neves biztonsági szakértő, Troy Hunt felfedezése, amely szerint több száz millió e-mail-címet és a hozzájuk tartozó jelszavakat szivárogtatták ki ismeretlenek. Lépésekben mutatjuk, önnek kell-e aggódnia a történtek miatt.
Megtörténhet az elképzelhetetlen: néhány éven belül kihalhatnak a tigrisek
Egy évtizedük sincs már hátra a tigriseknek, ha nem cselekszünk gyorsan – állítja a vadállatokért küzdő brit Born Free alapítvány vezetője.
Így bárkiből egyszerűen lehet borszakértő
Nem kell avatott sommeliernek lenni ahhoz, hogy minden fontos információt kiderítsen valaki arról a borról, amit éppen iszik.
A Hyundai megálmodott egy autót, amelynek nemcsak kerei, hanem lábai is vannak
Őrültségnek tűnik, de valójában óriási lehetőségek sejlenek fel a Hyundai lépegető autója mögött, amelyet kiötlői a jövő terepjáróiként emlegetnek.
Ilyen is van már: ez a headset tudja, hova néz a viselője
Sok előnye lehet annak, ha egy VR-sisak azt is tudja, éppen merre néz a viselője. Akár energiamegtakarítás is lehet az eredmény.
Emlékszik rájuk? Gyönyörű videó készült a méltatlanul elfelejtett videokazettákról
Egykor tucatjával vettük őket, hogy felvegyük a televízióból a kedvenc filmünket, mára viszont a feledés homályába merültek a videokazetták. Egy YouTube-videó most ezeknek állít emléket.
Másképp fog a klímaváltozásra gondolni, ha felkeresi ezt az oldalt
Az alábbi oldal a megszokottól eltérő képekkel próbálja ráébreszteni a felhasználókat a tudatos környezetvédelem fontosságára.
Yakuza Kiwami PC-s megjelenés
Kevesebb, mint egy hónapon belül megérkezik PC-re is a Yakuza Kiwami, ezt egy Stearmre felkerült képből tudtuk meg.
Sötét bosszúállót enged a világra az Antec
A fekete miditorony jellegzetes előlapot és átlagos elrendezést kapott.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>