Tech hírek

Igazi csoda: 27 évig volt kómában, de felébredt
Munira Abdulla 1991-ben autóbalesetet szenvedett és ugyanekkor kómába esett. Senki nem hitte, hogy felébred, de 2018-ban magához tért, és azóta is szépen gyógyul.
Nem nyílik az autója? Lehet, hogy az Apple Pencil az oka
Maga az Apple figyelmeztette az iPad Pro felhasználókat arra, hogy gond lehet akkor, ha kulcs nélkül eszközzel nyitnák az autójukat, miközben a tabletjük épp a digitális ceruzát tölti.
Arcszkennerrel szerelnének fel minden amerikai repülőteret
Az amerikai hatóságok eddig mintegy 2 millió utas arcát szkennelték be az ország 15 repülőterén, hogy kiszűrjék a vízumproblémás utasokat.
Lopott bankkártyaadatokkal vásárolt a 22 éves győri fiú
Már 14-szer büntették a férfit, hét és fél évet is kaphat.
Androidos telefonja van? Nagy változásra számíthat már bekapcsoláskor
A rájuk kiszabott, sokmilliárdos uniós büntetés után a Google nem viaskodik tovább, lehetővé teszi, hogy a felhasználók új androidos telefonjuk első használatba vételekor eldöntsék, melyik böngészőt és keresőmotort akarják használni telefonjaikon. A kicsinek tűnő...
Videó: Szétszedték a Huawei P30 Prót, ezt találták a belsejében
A JerryRigEverything nevű YouTube-csatorna videósa megmutatta, hogy néz ki a valóságban a kamerarendszer, ami a csúcsra repítette a Huawei P30 Prót.
Csődbe ment az egyik mobilgyártó
Önmagában még semmi jót nem jelent, ha egyedi vagy – ezt bizonyítja az e-papír-képernyős telefonokat gyártó YotaPhone példája. A vállalatba még az orosz kormány is beszállt, néha nem túl sportszerű eszközökkel támogatva a marketinget. De hiába.
Olcsó, de erős: itt a Lenovo új csúcsmobilja, a Z6 Pro
Négy kamerával és kijelző alá rejtett ujjlenyomat-olvasóval is felszerelte a Lenovo a kedden bemutatott új csúcsmobilját.
20 millió brit választotta magának ezt a borzalmas jelszót – ugye ön nem ezt használja?
A jelek szerint még mindig nem érzik a felhasználók eléggé, hogy a gyenge jelszavakkal saját életüket szolgáltatják ki a bűnözőknek.
Különleges kiállítás nyílt Budapesten
A Virág Judit Galériában egy okoseszköz és a kiterjesztett valóság segítségével tanulhatják meg a nők, hogyan kell elvégezni helyesen a mellvizsgálatot.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>