Tech hírek

Mi az a perec, és mit keres ma a Google főoldalán?
Mi az a perec – teszi fel a kérdést a Google, miközben a világ egyik legtöbb helyen ismert és legtöbbek által kedvelt pékáruját ünnepli ma keresője főoldalán. Nem véletlen az időzítés: ma kezdődik az Oktoberfest.
Egyre biztosabb, hogy csak Európában lesz OnePlus 7T Pro
Minden jel arra utal, hogy Amerikában nem, de Európában kapható lesz a OnePlus 7T Pro.
Amerikában már a hetedik város áll át 100 százalékban napenergiára
Amerikában már a hetedik város áll át 100 százalékban napenergiára
A Facebook felfüggesztett több tízezer appot
Az applikációk nagyjából négyszáz fejlesztőhöz köthetők.
Áder: Magyarországnak nincs akkora felelőssége a bolygóért
Nem szennyezünk annyit, mint az Egyesült Államok vagy Kína, így a felelősségünk is kisebb – véli Áder János, akit rádióinterjúban kérdeztek a klímavédelemről.
Perverz érzés bámulni a világ legfélelmetesebb erdőirtó munkagépeit – videó
Aki az erdőirtások híreire egy vállrándítással csak annyit reagál, hogy "de hát az ember ősidők óta vágja a fákat", annak érdemes megnéznie, milyen lenyűgöző, vagy végeredményben inkább ijesztő hatékonysággal dolgoznak a mai favágó munkagépek.
Leeshet az álla, ha meglátja, milyen fotókat csinálnak éjszaka a legjobb telefonok
Előbb a múlt héten bemutatott új iPhone, majd pedig a csütörtökön prezentált Huawei Mate30 Pro kapcsán került elő ismét az éjszakai fotózás témája. Nézzük, hogyan teljesítenek éjszaka az Apple, a Huawei és a Samsung legújabb csúcsmobiljai.
Rászóltak a tudósokra, hogy javítsák ki a tanulmányt, amely szerint szarvunk nőhet a sok mobilozás miatt
A Scientific Reports tudományos folyóirat kijavíttatta a szerzőkkel azt a cikket, amelyben a kutatók állították, a mobilozás elváltozást okozhat az ember koponyáján.
iPhone-osok, figyelem: tölthető a sok újdonságot hozó iOS 13
Elérhetővé tette iOS-rendszerének 13-as, rengeteg új funkciót tartalmazó főverzióját az Apple. A cég okosóráihoz készült watchOS legfrissebb, 6-os kiadása is tölthető.
Még mindig csőbe húzza az utazókat a Booking.com, hiába ígértek mást
A legnépszerűbb szállásfoglaló oldal, a Booking.com továbbra is megtéveszti felhasználóit egy friss kutatás szerint. Pedig korábban már megígérték, hogy felhagynak a rossz gyakorlatukkal.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>