Tech hírek

Elon Musk új ötlete: olyan téglákat kellene gyártani, melyekkel legózva lehet igazi házat építeni
Elon Musk technológiai guru az online fizetés, az űrbisznisz, az autóipar és az akkumulátorgyártás után legújabb ötletével az építőiparnak kíván némi innovációs löketet adni.
Végleg búcsúzik a StumbleUpon
Megszűnik a tizenhat éves StumbleUpon, mert az alapító szerint a mai világban már nem működik az eredeti koncepció. A felhasználóknak nem elég a tartalmak egyszerű kedvelése, hanem inkább gyűjteményekbe érdemes rendezni a megnövekedett számú oldalakat.
Érkezik a billentyűzetes Blackberry Key2
Az üzleti világnak is jár a dupla kamera.
Részletezte neuronháló gyorsítójának képességeit az ARM
Az ML IP a Trillium projekt részeként érkezik a piacra, és a partnerek már idén el is érhetik.
Elkaszálták az Essential Phone 2-t, vevőt keres a cég
Felvásárlással maradna talpon az Andy Rubin nevével fémjelzett Essential, az ígéretes de gyenge eladásokat produkáló okostelefon-gyártó legújabb modelljét jégre tette, és az okosotthon-kiegészítők piacán próbálna szerencsét.
Védett csatornát indít a Pornhub
A VPN szolgáltatás korlátlan sávszélességet ad a mobilozó felhasználóknak.
Erős ígéret: 45 napig bírja az új androidos telefon, ami szinte csak képernyőből áll
Káva nélküli, szinte csak képernyőből álló telefont készül bemutatni a Lenovo, mely készenléti idő tekintetében is figyelemre méltó darabnak ígérkezik.
Javítja a Windows 10 SSD-kompatibilitását a Microsoft
Megérkezett a Windows 10 Áprilisi Frissítésének első jelentősebb javítópakkja, amely a változatos kompatibilitási, stabilitási hibákat orvosolja, köztük a hírhedt SSD-s problémákat is.
Tudta az Apple, hogy könnyen hajlik az iPhone 6
Belső dokumentumok igazolják, hogy ismerték a mérnöki hibát. Nyilvánosan ezt végig tagadták.
Battlefield 5 – A DICE az Nvidiával dolgozik a PC-s verzión
A DICE és az Nvidia közösen dolgoznak a Battlefield 5 PC-s portján, hogy az a GeForce kártyákon a lehető legjobban futhasson.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>