Tech hírek

Marvel’s Spider-Man – A főgonoszoknak nagyobb szerepet szántak
A Marvel’s Spider-Man készítői arról beszéltek, hogy egyes főgonoszoknak nagyobb szerepet szántak, de sajnos kifutottak az időből.
Megint külön Radeont kap Kína, konkrétan egy lassabb RX 580-at
Az AMD szokása bonyolítani a kínai piac vásárlóinak életét, most éppen egy Radeon RX 580 2048SP jelzésű modell került elő.
Ön szerint merre mutat ez a nyíl? Biztos, hogy jobbra?
A japán matematikus Kokichi Sugihara gyakran áll elő olyan trükkökkel, ami az optikai csalódás miatt könnyen átveri a néző agyát. Ezúttal egy nyíllal "bolondít" meg mindenkit.
Három videojáték erős női karakterekkel
Összegyűjtöttünk három játékot, amiben végre fontos szerephez jutnak a nők is.
Mint az IKEA-ban: kiadnak egy okostelefont, amit önnek kell összeszerelnie otthon
Néhány nap alatt már több tízezer dollárnyi megrendelés jött össze a Kickstarteren a Makerphone nevű telefonra, ami egy tulajdonságával tűnik ki a piacon lévő kínálatból.
Alakul a Batman előzménysorozat színészgárdája
Hivatalosan is bejelentették, hogy kik alakítják majd a Batman előzménysorozat két főhősét, Alfred Pennyworth-öt és Thomas Wayne-t.
Kétszáz watt fölé kínál passzív hűtést a Monsterlabo háza
A belga márka terméke azt ígéri, hogy a Core i7-8700K-t és a GeForce GTX 1080-at együtt tart majd hidegen.
Videó: Nagyot küzdött a pilóta, de végül csak letette a gépet a 75 km/h-s oldalszélben
Egy nap leforgása alatt közel 400 ezren látták azt a videót, amelyben az angliai Bristol repülőterén igyekszik a pilóta letenni a Spanyolországból érkező utasszállítót.
Elhunyt Paul Allen, a Microsoft társalapítója
65 éves korában távozott az élők sorából korunk egyik meghatározó egyénisége, a Microsoft egyik társalapítója, Paul Allen.
Elképesztően pici lett a Palm mobil
Itt új modell, és semmi köze sincs a régi készülékekhez.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>