Tech hírek

Kena: Bridge of Spirits – Vadonatúj képeken a gyönyörű játék
A Kena: Bridge of Spirits alkotói nemrég megosztottak pár új képet a játékról, amiről elmondható, hogy még mindig nagyon jól néz ki.
Most a TikTok másolná le a YouTube-ot: jöhetnek a 3 perces videók
A jelek szerint a mostaninál hosszabb videókat szeretne gyártatni a felhasználókkal a TikTok, már lehetővé is tették néhányuknak, hogy 3 perces videókat töltsenek fel.
Széthackelhetőek voltak az iPhone-ok
Pár méteres távolságból bármit ellophattak volna róluk a támadók.
Fall Guys – Lehet, egy igazi FPS legenda is bekerül a játékba
A Fall Guys az utóbbi időben sok vendégszereplővel gazdagodott, most pedig nagyon úgy néz ki, hogy a Doomguy is bekerül a repertoárba.
Két GeForce RTX 3060 Ti került elő az EVGA puttonyából
A jól bevált XC és FTW3 szériák gyarapodtak egy-egy, GA104 GPU-t használó modellel.
Hűtőházat kap a miniszámítógép: új modul jött ki a Raspberry Pi 4-hez
Bár valóban csekély méretű a Raspberry Pi miniszámítógép, azért lehetnek melegedési problémái. Erre adott ki egy frappáns és olcsó megoldást a gyártója.
[PS Plus ajánló] Rocket Arena
Ebben a hónapban az akcióé a főszerep a PS Plus kínálatában. Lássuk, mit kínál a Rocket Arena, ami idén nyáron jelent meg!
Liquid Sword néven nyitott új stúdiót a Just Cause játékok atyja
Christofer Sundberg, az Avalanche Studios megalapítója és a Just Cause játékok atyja, egy év szünet után visszatért a játékiparba.
Dőlnek a Szájer-mémek
A szétzavart orgiáról ereszen menekülő európai képviselő története természetesen nem hagyta hidegen a magyar internetezőket.
Már Marvel hősös külső merevlemezt is kínál a Seagate
Legutóbb a Microsoft kapott a jóból, a legújabb modellek viszont már PS4-kompatibilitást élveznek.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Innovatív megoldások a koronavírus-járvány idején
A vírusok, de legfőképpen a koronavírus megjelenése számos olyan termék kifejlesztésére ösztönözte a fiatal innovátorokat, melyek segítségével felvehetjük a harcot a láthatatlan...
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...

További cikkek >>