Tech hírek

Megvan, mikor kezdődik a Daredevil harmadik évada
Matt Murdock jelentősen revideálta nézeteit, legalábbis ez derül ki a Daredevil brutális harmadik évadot ígérő traileréből.
Aggasztja az orvosok egy részét az új Apple Watch
Több százezer egészséges embert rémiszthet halálra az okosóra.
Ez történt: amilyen megfigyelésbe Kína belekezdett, az egészen elképzelhetetlen
Összegyűjtöttük egy cikkbe az elmúlt napok legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit – nézzük, mi történt a héten.
Life is Strange 2 – Nézzétek meg a launch trailert
Max és Chloé története lezárult, de pár nap múlva elkezdődik Sean és Daniel Diaz hosszú útja Amerikán keresztül. Megjött a Life is Strange 2 launch trailere.
Elkészült Magyarország új atlasza
Jövő héten mutatják be a Magyar Tudományos Akadémia székházában Magyarország Nemzeti Atlasza új kiadásának Természeti környezet című kötetét.
Itt a Xiaomi Mi 8 Pro és Mi 8 Lite
Hatalmas, hat collnál nagyobb telefonok nagyon erős processzorral és iker kamerákkal, a gyártóhoz híven értékarányos áron.
A Devolver Digital szívesen kiadja a Red Dead Redemption 2-t PC-re
A Devolver Digital a Rockstar Games twitterén jelezte, hogy szívesen kiadnák a „kábojos játékukat” PC-re. Persze csak vicc, de jóféle.
Wise Disk Cleaner 9.79
Lemezkarbantartó alkalmazás.
Mp3tag 2.90
Tag-szerkesztő MP3 zenékhez.
Az Apple-nek üzenik: valami fontos kimaradt az új iPhone-okból
Bár tagadhatatlan az innováció, ami az idei iPhone-okban tetten érhető, egy fontos technológiai újítás hiányzik belőlük, és a versenytársak hamar lekörözhetik ebben az Apple-t.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>