Tech hírek

Minden irányba lekerekítené a mobilkijelzőket az Oppo
A 3D-s vízesésszerű képernyők mind a négy irányba le lesznek kerekítve.
Katarban már olyan forróság van, hogy az utcákat is légkondizzák
Egyre vadabb megoldásokhoz kénytelen nyúlni Katar az országban tomboló, nem ritkán 50 Celsius-fokos hőség miatt. A nyári hónapokban az utcákon is légkondik működnek.
Most ingyenes az Alan Wake's American Nightmare és az Observer is
Rövid ideig ingyenesen beszerezhető az Alan Wake's American Nightmare és az Observer is, csapjatok le rájuk, amíg nem késő!
240 Hz-es kijelzőt kaptak a 17 hüvelykes Razer noteszek
Az eSportolók és keményvonalas hobbisták számára egyre inkább kolbászból van a kerítés – a 144 Hz-es verziók pedig jelentős leárazáson vannak túl.
Megtéveszthetik az embereket a robotok
Ki gondolná, hogy hátsó szándékai vannak a négykerekű pizzafutárnak?
A Samsung is bepréselte a képernyőbe a kamerát, indulhat a gyártásba az első ilyen telefonjuk
A jelen állás szerint a 2020-as év is a kamerás újdonságokról szól majd az okostelefonoknál, ezúttal azonban a szelfikamera lesz majd a fókuszban.
Új előzetest kapott Az aszfalt királyai
Így vált szegény istállóból a Ferrari riválisává a Ford Motor Company. Már magyarul is látható Az aszfalt királyai új előzetese.
Búcsút intett virtuális valóság szolgál­tatásának a Google
A webes konszern új készülékei már nem támogatják a Daydream nevű ajánlatot.
Egy kis rejtély: eltűnt az egyik laptop 3 modell a Microsoft áruházából
Egyelőre nem tudni, mi történhetett, mindenesetre a Microsoft kivette boltjából a 32 GB RAM-mal szerelt Surface Laptop 3 modellt, és a rá adott előrendeléseket is törölte.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>