Tech hírek

Fantasztikus funkciót kapott a Motorola új mobilja
Álló helyzetben is képes fekvő tájolású videót felvenni.
Akciók augusztus 20. előtt
Közeledik a nyár vége, egyre több irodaszer és benti játéknál használható eszköz kerül fel az akciós listára.
Újabb teaseren az új Doom film, a Doom Annihilation
A 2005-ös Doom után újabb filmet forgatni merész dolog, a Doom Annihilation inkább nem is megy a mozikba, rögtön lemezen landol.
Négy órára leálltak a számítógépes rendszerek az amerikai repülőtereken
Részleteket nem közöltek a hatóságok, de megállt az élet a reptereken. Videó.
Egy kis kínai mobilgyártó állítja: jobb ujjlenyomat-olvasója van, mint a Samsungé
A nálunk kevéssé ismert UMIDIGI nevű kínai cég igen büszke UMIDIGI X nevű telefonjára, amelybe állítólag jobb az ujjlenyomat-olvasó, mint a nemrég bemutatott Samsung-csúcstelefonban.
Megváltoztathatja az iPhone-ok névadási gyakorlatát az Apple
A következő hónapra várható a 2019-es iPhone-ok bejelentése. Eddig különféle néven emlegették a tech-sajtóban ezeket a készülékeket, most viszont kiderült, hogyan nevezheti el őket az Apple.
Rossz előjel: drágább lesz a Spotify egyik népszerű csomagja?
Megbízható források szerint magasabb árfekvésű családi csomaggal kísérletezik Európa egy részén a Spotify. A szolgáltatás így gyűjti a visszajelzéseket egy esetleg áremelés hatásairól.
Virtuális valóságot vezet be egyik járatán a British Airways, hogy kevésbé izguljanak az utasok
Egyelőre csak a London és New York között közlekedő járatok első osztályán vezeti be a British Airways a virtuális valóság szemüvegeket, hogy ezzel enyhítsék az utasok feszültségét.
Saját navigáció jön a Huawei telefonjaira
A jelek szerint a Huawei nem szeretne még egyszer olyan szorult helyzetbe kerülni, mint amilyenbe a legutóbbi amerikai embargó kihirdetése miatt került, így nem állnak meg a saját operációs rendszer kifejlesztésénél.
Szinte hihetetlen értéket, közel 35 fokot mértek az északi sarkkörnél
Berúgta az ajtót a klímaváltozás: az északi sarkkör közelében található Markusvinsa településen 34,8 fokot mértek a szakemberek júliusban.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>