Tech hírek

700 millió diszlexiás gyógyulhat meg egy egyszerű módszerrel
Francia tudósok rájöttek, mi okozza a közismert olvasási nehézséget, a diszlexiát, és a gyógymódot is megtalálták. Rengeteg ember lélegezhet fel.
Létrejött a világ első 5G mobilkapcsolata
1 gigabites sebesség másodpercenként egy okostelefonon. Szép volt, Qualcomm.
Fujitsu blog: Voltára váltanak a szerverek
Az NVIDIA új grafikus gyorsítóinak bevezetésével javul a teljesítmény/fogyasztás mutató is.
Dead Space 2 – Hiába adtak el belőle milliókat, bukásnak számít
A Visceral bezárása okán több egykori dolgozó is megszólalt az ügyben, így kiderült, hogy a Dead Space sorozatnak már a második része is bukás volt.
Interjú: egy CTO vallomásai
Pálfy Sándorral, a LogMeIn műszaki vezérigazgatójával beszélgettünk a Citrix-üzletág felvásárlásáról - és arról, hogy egy ilyen sok milliárd dolláros gigabizniszben mi a CTO szerepe.
Komoly produkciót adott elő az Air Berlin egyik utolsó járata – videó
Jövő héten végleg megszűnik az Air Berlin. A légitársaság kedden letudta utolsó hosszú távú járatát, melynek végén méltón búcsúztak az Airbus A330 pilótái.
Pi-Top - notebook Raspberry Pi alapokon
Két brit fejlesztő a népszerű miniatűr számítógép köré épített egy laptopot, amelyet most módosítottak.
Gigantikus barlangra bukkantak a Holdon
Egy csaknem 50 kilométer hosszan futó barlangot fedeztek fel a Hold felszíne alatt a japán űrkutatási hivatal tudósai az égitest körül keringő Kaguja japán űrszonda adatainak elemzése révén.
Megjelent a WWE 2K18
Megjelent a 2K Sports idei üdvöskéje, a pankrátorok világába kalauzoló WWE 2K18, amit természetesen egy ütős trailerrel harangoztak be.
Gigantikus hackelésről felejtett el szólni a Microsoft
Még 2013-ban lemásolták a vállalat hibakövető rendszerének az adatbázisát.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>