Tech hírek

Eltörölte a netsemlegességet az Egyesült Államok
Hiába kérte az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságot (FCC) a szavazás elhalasztására számos politikus, civil szervezet és cég, a testület a pártvonalak mentén megosztva, 3-2 arányban a hálózatsemlegesség eltörlése mellett döntött.
Meglepetésre egyutas EPYC-et választott a Baidu
Ez az első lényeges sikere az AMD-nek a kétutas gépek visszaszorítását célzó tervben.
Oddworld: New 'n' Tasty – mobilokra költözött
Az Oddworld: New 'n' Tasty immáron mobilokon is elérhető, hogy akár a buszra várva is menthessük a Mudokon pajtásainkat.
Nem vicc, hogy védőszemüveg kell: így néz ki a retinája annak a nőnek, aki belenézett a napfogyatkozásba
Arról, hogy a napfogyatkozás károsíthatja a szemet, már sokat beszélktek a szakemberek, arról azonban kevésbé, mi történik, ha védőszemüveg nélkül nézünk a Napba. Most ez is kiderült.
Nem sikerült elég jól az Oracle negyedéve
A cég bár tovább növekedett, az elemzők jobb számokat vártak. A részvényárfolyam esett kissé, pedig a cég igen egészséges.
Magyar kutatók adják vissza a színtévesztőknek a valódi színeket
Egy magyar kutatócsoport a Samsunggal együttműködve egyedülálló dolgot hozott létre, amelynek segítségével a színtévesztők is úgy láthatják a színeket, mint a hétköznapi emberek, legalábbis a képernyőn.
Sok adatot mér a MediaTek bioszenzora
A Sensio MT6381-es fejlesztés több egy szimpla rendszerchipnél.
A Spotify és a Deezer együtt támadja az Apple kapuőr-szerepét
A Spotify és az Apple már régóta harcban áll egymással, most pedig a svéd szolgáltató mellé állt a Deezer és más kisebb cégek is. Arra kérik az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja meg az Apple Store piaci erőfölénnyel való visszaélését.
Extinction – így kell óriást ölni
Az Iron Galaxy fejlesztésében készülődő Extinction újabb videótt kapott, melyben részletesen elmagyarázzák az óriásölés csínját-bínját.
Ünnepi mobilappot készített az E.ON
Rénszarvasfogattá alakíthatóak a budapesti 4-es és 6-os villamosok.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>