Tech hírek

Ők álltak a Trump-győzelmet segítő macedón álhírgyár mögött
Egy oknyomozó oldal megnézte, kik álltak a 2016-os amerikai elnökválasztásban kulcsszerepet játszó macedón álhírgyárak mögött. A háttérben felsejlik némi orosz kapcsolat is.
PUBG - 1 millió dollár jótékonyságra
Egy millió dollár összdíjazással indít versenyt a PUBG Corp. A meghívott versenyzők azonban nem maguknak nyerik a pénzt.
Már 1 milliárd dollárt hozott fejlesztőinek az ingyen letölthető slágerjáték
Korunk alighanem legsikeresebb játéka, a Fortnite már egymilliárd dollárnál is magasabb bevételt termelt ki pusztán a programon belüli kiegészítők árusításával.
Másfél millió szingapúri egészségügyi adatait lopták el
A városállam népességének negyedét érinti a most nyilvánosságra került hekkertámadás.
"A piac kényszerből vesz át szerepköröket az állami oktatástól"
Az informatikai cégek 60 százaléka saját képzéssel pótolja az állami oktatás hiányosságait az IVSZ kutatási jelentése szerint. Az oktatás mellett viszont más problémák is akadnak a hazai vállalatok munkaerőpiacán.
Letiltotta a YouTube a párt, akik arról készítettek videókat, hogyan alázzák a gyerekeiket
A legnagyobb videómegosztónak is sok volt, ahogy az amerikai pár viselkedett tulajdon gyerekeikkel az általuk működtetett, egyébként százezrek által követett csatornán.
Kenyában állhat először szolgálatba a Google internetszóró ballonja
Kirajzolódni látszik az első komoly partnerség az immár önálló leánycég alatt lévő internetszóró ballonok kapcsán.
A Note 9 után végleg eltűnhet a Note széria a Samsung portfóliójából
A változtatásokra többek között azért van szükség a Samsungnál, mivel az S és a Note széria szinte már ugyanazt nyújtja a felhasználók számára. The post A Note 9 után végleg eltűnhet a Note széria a Samsung portfóliójából appeared first on Tech-trend.hu.
Horizon: Zero Dawn – Bővül a Guerrilla Games
A Horizon: Zero Dawn sikere lehetővé tette a játékot fejlesztő Guerrilla Games-nek, hogy új helyre költözzenek és növeljék dolgozóik létszámát.
Lecsap a 13 év alattiakra a Facebook
Nem érdekelte a moderálást végző céget a korkövetelmény.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>