Tech hírek

Újra támad a Spectre és a Meltdown
Egy-egy új sebezhetőséget jelentett be a Microsoft és a Google.
De milyen zene szól a videó alatt? Többé nem kell keresgetni, a YouTube azonnal megmondja
A Google fejlesztői újabb remek funkcióval lepték meg a YouTube felhasználóit, ami képes megmondani, milyen zenét hallunk a videóban és kik készítették el azt.
Elegem van a Facebookból! De hova menjek helyette?
Egyre több a botrány a cég körül, töröljük magunkat! – mondják sokan. Persze mondani könnyű. Na de mik az alternatívák?
Orosz trollnak nézi a Twitter a bolgárokat
Cirill betűk használata miatt szívnak a felhasználók.
Ancestors Legacy – Itt a különleges kiadás!
Hazánkban is megjelent az Ancestors Legacy, méghozzá rögtön egy 48 oldalas művészeti albumot és egy zenei albumot tartalmazó kiadással.
Felvásárlással okosítaná a Cortanát a Microsoft
A Microsoft a párbeszédre épülő szolgáltatásain szeretne javítani az új felvásárlással. A Semantic Machines a terület neves kutatóit és fejlesztőit gyűjtötte össze, amelyet a redmondi vállalatnak sikerült most megszerezni.
Új Blade gamer notebookkal és eGPU-házzal támad a Razer
Frissítette notebook-portfólióját a gamer hardvereiről ismert Razer, a cég továbbá egy új, a korábbi modellnél barátságosabb áron piacra kerülő, külső GPU-házat is bemutatott.
5*-os vétel, elképesztően jó áron… ASUS Zenfone 5
A számítástechnikai piacon igazán jó hírnévnek örvendő ASUS jól tette, hogy erősítette a mobilos részlegét és elkészítette a Zenfone 5 készüléket. The post 5*-os vétel, elképesztően jó áron… ASUS Zenfone 5 appeared first on Tech-trend.hu.
Playerunknown’s Battlegrounds – fele annyian játszanak vele, mint év elején
A januári népességhez képest felére csökkent a Playerunkown’s Battlegrounds aktív játékosainak száma, de még így is sokan vannak.
Ingyenes az Unreal Gold Edition
Ingyenes az Unreal Gold Edition, de csak korlátozott ideig. A GOG-on és Steamen egyaránt bérmentve beszerezhető.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>