Tech hírek

A Metro könyvek szerzője már dolgozik az új Metro játék sztoriján
A Metro könyveket jegyző Dmitrij Gluhovszkij Instagramon erősítette meg, hogy valóban jón az új Metro játék, a történetet pedig ő írja.
Ilyen lesz a OnePlus TV logója
Szeptember végén, több verzióban érkezhet meg a OnePlus TV.
700-800 éves tejfölt és vajat találtak Mongóliában
Hála a fagyott talajnak, lényegében tökéletes állapotban maradtak azok az edények, amelyekben ritka leletet találtak a tudósok.
Undefeated – Három diák elég menő, ingyenes Superman játékot készített
Nemrég elérhetővé vált a Steam kínálatában az Undefeated, mely egy Superman kalandjait feldolgozó, teljesen ingyenes játék.
Saját SSD-vel környékezi a végfelhasználói piacot a Hynix
A vállalat eddig inkább az OEM-gyártóként működött, bár a Canvas sorozattal korábban megpróbálták a betörést.
Telefonos applikációra épült egy kábítószerterjesztő hálózat
Az illegális marihuánakereskedelmet forradalmasító Telegrass internetes kannabiszáruházban grammonként 8 ezer forintért árulták a drogot.
Nem lesz a játékat csak streamelő Xbox
Egy újgenerációs konzolt dob piacra jövőre a Microsoft.
Azt hitték a rendőrök, bajban van a sofőr, de egészen más kép fogadta őket
Az amerikai rendőrök segíteni akartak a forgalmas autópályán leálló autósnak, de hamar kiderült, erre semmi szüksége nem volt.
Előzetesen az Élősködők
Megkapta első nemzetközi előzetesét a Snowpiercer rendezőjének idei Arany Pálmát is bezsebelő ázsiai készítésű horrorja.
USA - decemberig nem lesz 25 százalékos büntetővám Kína ellen
Részben hatékonynak bizonyult a tengerentúli technológiai óriások lobbitevékenysége, és a karácsonyi szezon is politikailag kényes téma.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>