Tech hírek

Inkább online kommunikálnak az egyterű irodák dolgozói
Egyes cégek pont azért választják az egyterű irodákat, hogy a munkavállalóik gyakrabban beszélgessenek egymással. Egy nem önbevallásos, hanem tapasztalati úton készített kutatás viszont bemutatja, hogy az open office irodákban kifejezetten a chatelés és az emailezés aránya nő...
Jó levegő a szabadban? Lehet, hogy ez is egy tévhit
Egy kutató arra jutott, hogy az amerikai nemzeti parkokban ugyanolyan nagy az ózonkoncentráció, mint egy nagyvárosban, sőt.
Ilyet még nem láttak: felfalja saját bolygóit egy csillag
Furcsa dolgot tapasztaltak egy csillagnál, ami arra utal, hogy felfalta a saját bolygóját, de még senki sem látott ilyet.
Két kisgyerek halála miatt betiltottak 47 videojátékot Szaúd-Arábiában
Négy tucat videojáték került tiltólistára a Közel-Keleten, azt követően, hogy két tizenéves gyerek öngyilkosságot követett el. Bár a történteknek a hírek szerint nincs köze a digitális programokhoz, a hatóságok szigorú döntést hoztak.
Szed halolajkapszulát? Azt mondják, nyugodtan eldobhatja, fabatkát sem ér
Szinte nincs is hatása, így nem védik a szívet az omega-3 zsírsavas étrend-kiegészítők egy nagyszabású új kutatás adatai szerint.
Napok óta nem jó valami a Facebookkal, egyre többen panaszkodnak
Sem mobilnetről, sem stabil wifi-kapcsolatról nem tölt be egyesknél a Facebook hírfolyama, akad, aki lassan kétnapos bejegyzéseket lát a profilja alatt. A gond úgy tűnik, csak mobilon jelentkezik.
Sok politikus keresett meg – mondta a kutatásipénz-elosztó hivatal volt vezetője
Arra kérték, hogy nyerjen az ő pályázatuk, de Pálinkás József állítása szerint sosem tette meg, amire kérték. Végül júniusban leváltották, de azt mondja, nem ezért.
Remek fotók érkeztek az élet kialakulására esélyesnek tartott Szaturnusz-holdról
A Titánról nagyon nehéz éles képeket készíteni, most több ilyet is közölt a Cassini űrszonda a Titánról, mely az egyetlen, aminek felszínén a Földön kívül vizet tartanak számon.
Sosem lesz vége? A Samsung most az iPhone X-et alázza egy hirdetésben
Hol az Apple, hol a Samsung szúr oda a másiknak olyan hirdetésekben, amelyekben a konkurens készüléket figurázzák ki. A legújabb reklámot a dél-koreaiak készítették, és főszereplőnek az Apple jelenlegi csúcstelefonját, az iPhone X-et választották.
Ha ezt telepíti, mindent gyorsan és egyszerűen elér a böngészőjéből
Időjárás? Naptár? Google Drive? Gmail? Az alábbi bővítménnyel mindent megtalál egy jól áttekinthető, látványos felületen.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>