Tech hírek

Görkorit csináltak ebből a mobilból, hogy teszteljék, mennyire törésálló – videó
Kissé hihetetlennek tűnő tortúratesztnek vetették alá a Xiaomi függetlenné vált márkájának újdonságát, a Redmi Note 7-et.
A kérdés, ami tízezreket tart lázban a neten: ön hogyan írja le az X-et?
Tízezrek kattantak rá egy bejegyzésre, pedig csak arról érdeklődött valaki, hogy ki hogyan írja le az X betűt, vagyis milyen sorrendben és milyen irányban húzza be a két, egymást keresztező vonalat. Ön melyikre szavaz?
Az új Mortal Kombat egyik hőse csalásszerű képességgel rendelkezik – videók
A vadonatúj Mortal Kombat hősei között egy olyan játszható karakter is található, aki képes az idő manipulálására.
Mindegy, milyen telefonja van, ingyen letöltheti rá az egyik legnépszerűbb kártyajátékot, az Unót
Világszerte elérhetővé vált a papíros formában évek óta népszerű kártyajáték hivatalos játékalkalmazása.
Nem lesz több száguldozás a német autópályákon a klímaváltozás miatt
Hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, 130 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnének be a német autópályákon. Ilyen még nem történt.
Jönnek az új csúcstelefonok: az akkumulátoroknál is odateszi magát a Samsung
Nagyjából egy hónap múlva mutatja be a Samsung az új csúcstelefonjait. Nemcsak ezek, hanem az akkumulátoruk is különleges lesz, elsősorban az összehajtható modellé.
Megmérték, pontosan mennyire csinál jó képeket (és videókat) a Huawei Mate 20 Pro
A Huawei még saját maga számára is nagyon magasra tette a mércét a 2018 márciusában bemutatott P20 Pro készülékkel. A kamerás mobilokat sok szempontból alapos vizsgálatnak alávető DxOLabs most arra volt kíváncsi, ehhez képest mit tud a Mate 20 Pro.
Gépdráma, géphorror: leselejtezték a robotokat a világ első robothotelében
A japán Hideo Sawada 2015-ben még arról beszélt, hogy a világ leghatékonyabb hotele lesz a 90 százalékban robotokat foglalkoztató Henn-na, mára viszont a gépek felét "ki kellett rúgni".
Ilyen időjárás-jelentést látott már? A magyar tévékben is igazán bevezethetnék
Az amerikai The Weather Channel tavaly nyár óta sugároz olyan időjárás-jelentést, amelyben a virtuális valóság segítségével mutatjákmeg, mire képes az extrém időjárás. Ezúttal a Harper vihar miatti ónos esőről beszéltek látványos háttér előtt.
Ez lehet a Samsung Galaxy S10 titkos fegyvere
Egy új funkció került elő a legdrágább Galaxy S10 tippelt fegyvertárából. Ez a jellemző alapjaiban változtathatja meg a felhasználó és telefonja kapcsolatát.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>