Tech hírek

Átrendezi a Firefox biztonsági ikonjait a Mozilla
A zöld lakat eltűnik, a böngésző következő kiadása már a biztonságos kapcsolatokat tekinti alapértelmezettnek.
Most épp egy egyetemi Hearthstone-csapatot zárt ki a Blizzard
Még mindig nem múltak el a Blitzchung-eset utórezgései a Hearthstone Collegiate Championships versenyen Hongkong feliratú táblát mutogattak.
Videóra vették az állatkínzást a hamburgi laborban, most bezárhatják az intézményt
Néhány órával azután, hogy az embertelen körülmények között tartott állatokról kikerült egy felvétel az internetre, a német hatóság kiszállt a helyszínre.
Okosrózsafüzért dobott piacra a Vatikán
A Vatikán szerint úgy terelhetik a fiatalokat a katolikus vallás irányába, ha saját nyelvükön szól hozzájuk. Így hát elkészítették az okosrózsafüzért.
Feltűnt az LGA4677-es foglalat a TE Connectivity útitervében
Vélhetően ezt a tokozást használja majd az Intel Sapphire Rapids kódnevű fejlesztése.
Mégsem lesz pornóblokkolás a briteknél
Katasztrofális lett volna a korellenőrzés bevezetése.
A Huawei szerint egy kerékpáron ülünk velük, és nagy kár lenne kiszerelni az egyik kereket
Szerda este Abraham Liu, a Huawei brüsszeli főképviselője az Európai Parlamentben igyekezett meggyőzni a döntéshozókat és az újságírókat arról, hogy megbízhatnak a kínai cégben.
Van itt egy robotkéz, amely magától megtanulta, hogyan kell kirakni a Rubik-kockát
Az OpenAI mesterséges intelligenciája egyre okosabb, és most már akkor sem esik pánikba, ha magának kell rájönnie a megoldásra.
Mobilokra is kiadják minden idők egyik legsikeresebb PC-játékát
A League of Legends, vagy röviden LoL éppen 10 éve kezdett hódításba. A fejlesztő most elérkezettnek látta az időt, hogy konzolra és mobilra is elkészítse a még mindig (tíz)milliók által kedvelt programot.
Okosrózsafüzért dobott piacra a Vatikán
A Vatikán szerint úgy terelheti a fiatalokat a katolikus vallás irányába, ha saját nyelvükön szól hozzájuk. Így hát elkészítették az okosrózsafüzért.
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...
Utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa
A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette.Először mutatkozott be a...
Márciusban jön az első hazai Ecommerce Expo
Az Ecommerce Expo célja, hogy betöltse azt az e-kereskedelem területén ezidáig meglévő űrt, amit egy ilyen átfogó rendezvény hiánya okozott. Hogy mi a jelentősége egy ilyen...

További cikkek >>