3 in1 Solar Multifunctional Survival Tools

2010. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A neve kicsit erős lehet, bár sokszor jöhet jól. Mert hát egy lámpa mindig jól jön, de ezen felül mást is tartogat.

A lámpa része 4 darab fehér színű ledből áll. Ezek működhetnek a két darab AAA-s elemről, melyek nem tartozékok, tehát külön kell őket megvásárolni, vagy pedig kirakjuk egy kicsit napozni, és akkor a beépített akkumulátor feltöltődik.

Ebben az esetben erről az energiaforrásról üzemel. A búra mögött van még egy ötödik LED is, mély UV vizsgálóvá varázsolja a kis eszközt. Így már nem tudnak átverni minket az erdő közepén hamis pénzzel. Kép külön kapcsolóval működnek, így akár egyszerre is használhatóak. Az UV kapcsolója oldalt található, a fehér ledeké pedig felül, vagy alul, attól függően, hogy hogyan tartjuk.

Ezzel a kapcsolóval átellenben van a napelem elhelyezve a burkolaton, mely 3.5 cm x 2 cm nagyságú. A fényforrások energiatakarékosak, tehát egy éjszakát mindenképpen kibírnak egy kis napozás után. A harmadik funkció pedig egy bicskát takar, melyen az alábbi dolgok vannak: egy olló, egy kés, és egy sörbontó. Ezek az oldalából nyílnak ki, a vele ellentétes oldalon pedig a csuklópánt rögzítésére szolgáló kis fül van elhelyezve. Maga az eszköz 13.2 cm x 5.4 cm x 3 cm nagyságú, és 163 grammot nyom. Ára pedig 11 dollár.



Szerző

tech.hu



Scroll to Top